Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ Η ΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

H γαλακτοκομική βιομηχανία ΦΑΓΕ, ύστερα από 10 χρόνια απουσίας από την αγορά του φρέσκου γάλακτος, αποφάσισε στα τέλη της περασμένης χρονιάς να αποχωρήσει συνολικά από την συγκεκριμένη κατηγορία καθώς, όπως αποφαίνεται απ’ τις ετήσιες οικονομικές της καταστάσεις, χαρακτηρίζεται ασύμφορη.

Την απόφαση αυτή την είχε λάβει από τον περασμένο Δεκέμβριο, καθώς είχε ήηδη ζητήσει από σύμβουλο την αποτίμηση του υπερσύγχρονου –για τα τότε δεδομένα- εργοστασίου που εγκαινιάστηκε το καλοκαίρι του 2005.

Αν και το εργοστάσιο κατασκευάστηκε για την παραγωγή κυρίως φρέσκου γάλακτος τελικά έφτασε να παράγει γάλα υψηλής παστερίωσης και μακράς διάρκειας, καθώς η ΦΑΓΕ, ενάμιση χρόνο μετά την έναρξη λειτουργίας του, αποφάσισε να εγκαταλείψει την κατηγορία του «φρέσκου».

Θετική παρ’ όλα αυτά παραμένει η συνολική πορεία της επιχείρησης στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις ΗΠΑ.



Πηγή: alfavita.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply