Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΔημΗτρης Α. ΓιαννακΟπουλος
Έχει μεταβληθεί σε ρουτίνα πλέον, μετά από κάθε αιματηρό χτύπημα στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ από ομάδες ισλαμιστών τρομοκρατών, να εκρήγνυται ο κάθε σοβαρά διαταραγμένος ψυχικά έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος δηλώνει πως δεν ικανοποιείται απλώς με την σύλληψη και τιμωρία των ενόχων, σύμφωνα με τον ποινικό νόμο, αλλά απαιτεί «εξόντωση», την οποία μάλιστα θέλει «άμεση, καθολική, αδίστακτη και ανελέητη»!
Ποιος να εξοντώσει ποιον, δεν μας λέει …το αφήνει ασαφές για να χωρέσουν μάλλον όσο περισσότεροι μουσουλμάνοι γίνεται στη μάζα προς «εξαΰλωση»! Αυτή η λέξη, «εξαΰλωση», ήταν το «master point» στο αντιμουσουλμανικό αφήγημα ελλήνων φασιστών και νεοναζιστών, το οποίο δομείτο το τελευταίο διάστημα στη βάση του υπερθεάματος των ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία. Καθημερινά ενημερωνόμαστε από ψυχασθενείς, διψασμένους για αίμα και πεινασμένους για καρβουνιασμένη σάρκα δημοσιογραφίσκους, για τα θαυματουργά αποτελέσματα από την χρήση των «εξαΰλωτικών», ρωσικών βομβών κάθε είδους σε αστικές και ημιαστικές περιοχές, όπου εξόντωναν προφανώς όχι απλώς τζιχαντιστές, αλλά κάθε μορφή ζωής που είχε την ατυχία να μην έχει γίνει ή να μην μπορούσε να γίνει προηγουμένως… καπνός, δηλαδή πρόσφυγας!
Σύμφωνα με το μετριοπαθές Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από τις 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου – δηλαδή πριν ακόμη κλιμακωθούν οι ρωσικοί βομβαρδισμοί με μη-κατευθυνόμενες βόμβες – 1.015 άμαχοι, μεταξύ των οποίων 238 παιδιά και 137 γυναίκες, είχαν εξοντωθεί, παράλληλα με την «εξαΰλωση» 1.141 ανταρτών του Μετώπου Αλ Νούσρα και 893 μελών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος. Από την έναρξη της εξέγερσης εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ τον Μάρτιο του 2011 μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί περίπου μισό εκατομμύριο άνθρωποι στη Συρία, με τον αριθμό των «εξαϋλωμένων» να αντιστοιχεί στο 12% του πληθυσμού, σύμφωνα με το Συριακό Κέντρο Πολιτικής Έρευνας. Ο αριθμός των τραυματιών από τις πολεμικές συγκρούσεις φτάνει στα δύο εκατομμύρια ανθρώπους και …. η «εξαΰλωση» συνεχίζεται – σύμφωνα με τους ψυχασθενείς δημοσιογραφούντες, οι οποίοι αντί να ζητήσουν βοήθεια από ψυχίατρους και ψυχολόγους, σκορπίζουν καθημερινά απίστευτη βρώμα, εκτός από άφθονη παραπληροφόρηση μέχρι απύθμενης ηλιθιότητας και εγκληματικής ανευθυνότητας – στα παλαιά και κυρίως στα νέα ΜΜΕ!
Την «ομορφιά», με έκδηλη σεξουαλικού χαρακτήρα ικανοποίηση, από εξοντώσεις και εξαϋλώσεις ανθρώπων, τα πολεμοχαρή αυτά υποκείμενα δεν περίμεναν ασφαλώς να ανακαλύψουν σήμερα επί ρωσικών βομβαρδισμών στη Συρία! Τα ίδια ένοιωθαν και από Δυτικούς βομβαρδισμούς σε μουσουλμανικές περιοχές… αλλά πώς να το κάνουμε, άλλο πράγμα η βόμβα να είναι Ορθόδοξη και μάλιστα Ρωσική και εσύ ανώμαλε να φαντάζεσαι τον Πούτιν να κάνει αυτό που θα ήθελες να κάνεις εσύ, στέλνοντας στο θεό αλλόθρησκους για να εξετάσει αυτός αρμοδίως αν θα συγχωρηθούν ή όχι!
Χριστέ μου, πόσο βρωμοδημοσιογραφία και ψυχασθένεια ρίχνεις στα μάτια μας για να μην σε βλέπουμε! Χριστέ και Παναγία μου, πόση αρρώστια ψυχής και πιθανόν σώματος έχει απελευθερωθεί στο διαδίκτυο! Πλημμύρισε από απίστευτη βαρβαρότητα και βρώμα το παγκόσμιο χωριό. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα είχαμε κάποιοι κατανοήσει το μέγεθος του βούρκου μέσα στον οποίο κολυμπούν με αγωνία τόσοι πολλοί συνάνθρωποί μας. Αυτοί είναι χριστιανοί- τζιχαντιστές, οι οποίοι επιτέλους βρήκαν ταιριαστό αντίπαλο στο απέναντι φρενοκομείο των μαχητών του Ισλάμ! «Άμεση, καθολική, αδίστακτη και ανελέητη» είναι αυτή η αρρώστια που βασανίζει και τις δυο πλευρές, αλλά οι υπόλοιποι χριστιανοί, άθεοι, μουσουλμάνοι κλπ δεν φταίμε να πληρώσουμε τις αμαρτίες τους! Είναι προτιμότερο να πληρώσουμε τα έξοδα νοσηλείας τους, αλλά το διαδίκτυο δεν νομίζω πως είναι το πλέον ενδεδειγμένο θεραπευτήριο για την περίπτωσή τους!
Το χειρότερο είναι πως η παράνοια μερικών δημοσιογραφούντων προκαλεί δυσανάλογη με τον αριθμό τους φασαρία, επειδή το κυρίαρχο δημοσιογραφικό αφήγημα για την τρομοκρατία ή τον πόλεμο στη Συρία και το Ιράκ, συσκοτίζει σκόπιμα την πραγματική πολιτική διάσταση των συγκρούσεων. Ποιοι πολεμάνε ποιους και γιατί; Είναι «ριψάσπιδες» όσοι επιχειρούν να γλυτώσουν από την «εξαΰλωση» δια της προσφυγιάς ή, οι περισσότεροι τουλάχιστον από αυτούς, απολύτως άσχετοι με τις φατρίες και τα συμφέροντα μεγάλων ή περιφερειακών δυνάμεων που διαπλέκονται και αλληλο-υπονομεύονται στη σημερινή Μέση Ανατολή; Είναι κάποια από τις πέντε βασικές συμμαχίες που εμπλέκονται σε αυτόν τον πόλεμο, που δεν έχει τα κλασικά χαρακτηριστικά του εμφυλίου, χριστιανική; Μόνον οι ρώσοι είναι χριστιανοί μαζί με λίγους σε αριθμό σύριους πολιτοφύλακες και ακόμη λιγότερους στις συριακές ένοπλες δυνάμεις (SAA), οι υπόλοιποι είναι μουσουλμάνοι, τόσο στον SAA, όσο και στην σύμμαχό του Χεζμπολάχ, ή στις ομάδες Σιιτών από το Ιράκ, ή στους εθελοντές από τους Επαναστατικούς Φρουρούς του Ιράν, ή από διάφορες παραστρατιωτικές ομάδες, ή τα μέλη ομάδων Αλαουϊτών και άλλων, που όλοι μαζί έχουν συγκροτήσει το μέτωπο Δυνάμεις Εθνικής Άμυνας (NDF). Προφανώς και τα υπόλοιπα τέσσερα αντίπαλα στρατόπεδα από μουσουλμάνους στελεχώνονται.
Μόνον που έτσι που εμφανίζουν τον δήθεν πόλεμο μεταξύ της χριστιανοσύνης και του Ισλάμ, όλοι αυτοί οι ανώμαλοι δημοσιογραφούντες, είναι σαν στη Συρία να αναμετρώνται χριστιανοί με μουσουλμάνους! Είναι αλήθεια το περίφημο «Ισλαμικό Κράτος» τόσο ισχυρό και αποτελεί τόσο μεγάλη απειλή για τη Δύση, όσο παρουσιάζεται; Η αλήθεια είναι πως η θρησκευτική βία της ακραίας αντι-Δυτικής ερμηνείας του Ισλάμ ποτέ δεν είχε πολλούς οπαδούς μεταξύ των μουσουλμάνων, παρά τις προσπάθειες αυτών που κήρυξαν τη «σύγκρουση των πολιτισμών» και των αθλίων που κακότεχνα, αλλά με επιμονή και αρρωστημένη φαντασία διασπείρουν τον φόβο για το Ισλάμ. Βλέπεις, η παραφροσύνη απαιτεί και σχιζοφρενική αναπαράσταση της πραγματικότητας για να δουλέψει σαν φοβία και να επιτελέσει τον βρώμικο πολιτικό της ρόλο.
Ποιος είναι αυτός; Προφανώς να μην καταλάβει ο κόσμος τις ιδιαίτερες αιτίες κάθε πολεμικής αναμέτρησης και τους λόγους που περιοχές αποσταθεροποιούνται όχι πάντα από τους μεγάλους, αλλά και από τη σύγκρουση για ηγεμονία τοπικών εθνικών ή θρησκευτικών ομάδων και συμφερόντων εκ του πληθυσμού μιας χώρας, πράγμα που εκμεταλλεύονται υπέρ του δικού τους συμφέροντος μεγάλες και περιφερειακές δυνάμεις. Προφανώς για να μην καταλάβει ο κόσμος πως μεγάλες και μικρότερες δημοκρατίες μαζί με επιχειρήσεις της πολεμικής βιομηχανίας και όχι μόνον, είναι στοιχεία, αν όχι κύριοι μοχλοί ανάπτυξης, της περίφημης ισλαμικής τρομοκρατίας. Η Δύση, αλλά και άλλες περιφερειακές δυνάμεις, είναι αν όχι οι δημιουργικοί παράγοντες της συγκεκριμένης τρομοκρατίας, τουλάχιστον οι ανατροφοδότες της. Το ιδεολόγημα, περί «σύγκρουσης των πολιτισμών» που βρίσκεται στη νομιμοποιητική βάση της σημερινής τρομοκρατίας, είναι αυτό που ήρθε για να ενισχύσει από τη μια μεριά τους τρομοκράτες και από την άλλη αυτούς που έχουν ανάγκη τους «προληπτικούς πολέμους» και το «σοκ και δέος» που προκαλούν οι τιμωροί της τρομοκρατίας για να ικανοποιήσουν πασιφανή οικονομικά ή γεωστρατηγικά συμφέροντα.
Οι τρομοκράτες προβοκάρουν σκορπώντας το θάνατο σε ανυποψίαστους πολίτες με τυφλές επιθέσεις σε πόλεις της Δύσης, για να δείξουν οι δημοκρατίες τα άσχημα και σουβλερά δόντια τους επί δικαίων και αδίκων και έτσι να ανατροφοδοτηθεί η έχθρα και το αίσθημα της εκδίκησης. Μόνον που στους εν δυνάμει εγκληματίες της διπλανής πόρτας δεν αρκεί αυτό, απαιτούν «άμεση, καθολική, αδίστακτη και ανελέητη, εξόντωση», προφανώς για να μην μείνει ζωντανός κανείς πιστός του Ισλάμ και θελήσει να αντεκδικηθεί! Δεν το πιστεύω, μάλλον διψούν για ανθρώπινο αίμα και μαζική εξόντωση κάποιου κάθε φορά εχθρού για να ικανοποιήσουν αγιάτρευτες ψυχώσεις και δραματικά συμπλέγματα, απόλυτα συνυφασμένα με το ανικανοποίητο και την «ομορφιά» της βίας και της βαρβαρότητας που τους προσφέρει μια κάποια συγκυριακή ανακούφιση. Είναι βέβαιον πως αν από κάποιον κινδυνεύουμε ουσιωδώς αυτή την περίοδο, είναι από αυτή τη μορφή βρωμοδημοσιογραφίας της ισλαμοφοβίας!

Ασφαλώς και δεν πιστεύω πως έλληνας δημοσιογράφος θα «έριχνε» το σύνθημα «εξόντωση… άμεση, καθολική, αδίστακτη, ανελέητη», σοβαρολογώντας. Ή πως κάποιοι άλλοι, ομότεχνοί του θα εκλιπαρούσαν καθημερινά τον Πούτιν να «εξαϋλώσει» στη Συρία τους άπιστους! Ένα αθώο παιχνίδι παίζουν οι άνθρωποι, τσεκάροντας τα αντανακλαστικά μας!


ΠΗΓΗ:.rizopoulospost.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply