Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ:ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την σύμπραξη και την ανοχή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των υπολοίπων κομμάτων εκτός από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, δημιούργησε ένα αφιλόξενο και άκρως επικίνδυνο περιβάλλον στους καταυλισμούς λαθρομεταναστών και εποίκων για τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα για τους άνδρες και γυναίκες των σωμάτων ασφαλείας που υπηρετούν εκεί.
Η χθεσινή δολοφονική επίθεση στους αστυνομικούς της Α.Δ Κιλκίς που από τύχη και μόνο δεν θρηνήσαμε νεκρούς, αναδεικνύει πλέον ξεκάθαρα το πρόβλημα. 
Πάρτε τώρα τις απαραίτητες αποφάσεις και μη στέλνετε ως πρόβατα για σφαγή τα παιδιά των Ελλήνων που είχαν την ατυχία να υπηρετούν αυτή τη περίοδο που η ανθελληνική κυβέρνηση και οι εξανδραποδισμένοι τοπικοί άρχοντες αποφάσισαν να ξεριζώσουν κάθε τι Ελληνικό και να μας κάνουν ένα Ευρωπαϊκό Εμιράτο.
Πρέπει άμεσα οι ΜΚΟ της περιοχής να απομακρυνθούν από τους καταυλισμούς, πρέπει να καταγραφούν ποιοι και πως εργάζονται σε αυτές. 
Οι ΜΚΟ κάνουν κουμάντο στους καταυλισμούς όταν πρόκειται να τιμολογήσουν και να εισπράξουν κονδύλια, αλλά όταν έρθουν τα δύσκολα, καλούμε την ΕΛ.ΑΣ να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να αντιμετωπίσει ορδές αλλοθρήσκων, ορδές αλλοφύλων που αποζητούν ΑΙΜΑ ως αντάλλαγμα για τον βασανιστικό και αναξιοπρεπή ΄΄ανθρωπισμό΄΄ των γελοίων.
Εάν έχει αποφασιστεί να έχουν το γενικό πρόσταγμα οι ΜΚΟ αποδεσμεύστε τους αστυνομικούς, μη τους στέλνετε σε επιχειρήσεις αυτοκτονίας μέσα σε 20.000 μουσουλμάνους και 1000 πράκτορες ΜΚΟ και Γενίτσαρους Ελληνόφωνους.  
Κάντε κάτι τώρα πριν θρηνήσουμε θύματα.
Χατζησάββας Κ Χρίστος
Ν.Ε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙΛΚΙΣ
βουλευτής


                                              

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply