Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΕΠΑΛ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κανένας δεν περίμενε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ετοιμάσει ένα τέτοιο προσχέδιο νόμου που με λίγα λόγια βάζει την ταφόπλακα στα ΕΠΑΛ. Στην Α' λυκείου από 11 ώρες μάθημα για τις ειδικότητες θα γίνονται ΜΟΝΟ 2 ώρες.

Στην Β' λυκείου καταργεί την ειδικότητα και αφήνει τον τομέα δηλαδή τις 11 ώρες ίσως και λιγότερες δεν έχει βγάλει ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων. Στην Γ' λυκείου μπορεί να καλύψει των όγκο των μαθημάτων των ειδικοτήτων που γίνονται σήμερα; Σήμερα έχουμε 21 ώρες μαθήματα ειδικότητας στη Β' λυκείου και 21 ώρες στην Γ' λυκείου.

Αρα 21 ώρες της Β' λυκείου και 21 ώρες της Γ'  λυκείου μας κάνουν 42 ώρες μαθημάτων ειδικότητας. Η Γ' λυκείου έχει 32 ώρες μαζι με τα μαθήματα γενικής παιδείας. Στην τέταρτη χρονιά 7 ώρες μάθημα και μαθητεία όποιος θέλει, γιατί κάποιος περνά στα ΑΤΕΙ. Να πούμε πρώτα ο μαθητής, λίγα μαθήματα λίγες ώρες, τι θα μάθει. Τώρα ερχόμαστε στους συναδέλφους.

Τι θα γίνει με τις ώρες που έχουμε σήμερα; Ο προβληματισμός δικός σας. Εγώ έχω την ιερή υποχρέωση στην συνείδησή μου να σας ενημερώσω και να αγωνιστώ για την κατάφορη αδικία που γίνεται σήμερα στις τεχνικές ειδικότητες. Κάποιες δε σαν την δικιά μου και άλλες τις κατήργησε με ότι συνεπάγεται αυτό.
Ιωάννης Γεωργούσης

Αιρετός του ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
Γενικός Γραμματέας της ΕΛΜΕ Κιλκίς

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply