Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » “ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ Π.ΚΜ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Η ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Στο "Castelorizian House of Western Australia" στην πόλη Περθ και στην αίθουσα εκδηλώσεων Adrianakos Center στο σχολείο Alphington Grammar της Μελβούρνης, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου παρουσίασε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής της Π.ΚΜ καθώς και τις μέχρι τώρα δράσεις του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Η κα. Πατουλίδου, τόσο στις ομιλίες της όσο και στις κατ΄ιδίαν συναντήσεις με παράγοντες του τουρισμού από όλη την Αυστραλία ανέφερε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Θεσσαλονίκη,  η Περιφερειακή Ενότητα  Θεσσαλονίκης, αλλά και οι υπόλοιπες  Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Π.Κ.Μ.) στο πλαίσιο της  προσπάθειας προώθησης της περιοχών αυτών, σαν τουριστικό προορισμό.
Συγκεκριμένα η κα. Πατουλίδου τόσο στις συναντήσεις της με τον Υπουργό Υγείας και Τουρισμού της Δυτικής Αυστραλίας κ. Dr Kim Hames όσο και με κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές και επιχειρηματίες του Τουρισμού από όλη την Αυστραλία, προσδιόρισε τους τρόπους με τους οποίους θα μπορέσει η Θεσσαλονίκη και η Π.Κ.Μ. να απορροφήσει  τμήμα του εισερχόμενου τουρισμού της Αυστραλίας στην Ελλάδα. Η κα. Αντιπεριφερειάρχης προσέφερε στους ενδιαφερόμενους τον Τουριστικό Οδηγό της Θεσσαλονίκης και σε ψηφιακή έκδοση καθώς και στικάκια usb του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης με πληροφοριακό υλικό, χάρτες, θεματικές διαδρομές και video στην προσπάθειά να ενισχυθεί η τουριστική προβολή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελλάδας γενικά.
Η κα Πατουλίδου κατά την παραμονή της στην πόλη Περθ, πραγματοποίησε επίσκεψη και στο Κοινοβούλιο της Δ. Αυστραλίας έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου της Βουλής κ. Michael Sutherland κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει προγραμματισμένη συνεδρίαση. Κατόπιν η κα. Αντιπεριφερειάρχης  βράβευσε  τον κ. Sutherland και την Βουλευτή κα. Eleni Enangel για την προσφορά τους στην Ελληνική Ομογένεια.
Κατά την επίσκεψή της στη Μελβούρνη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της ομογένειας για τον εορτασμό της 25ς Μαρτίου, η κ. Πατουλίδου παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Ευαγγελισμού μαζί με την Πρόξενο της Ελλάδας στην Μελβούρνη κα. Χριστίνα Σημαντηράκη, τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας και καθηγητή του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης Δρ. Βασίλη Παπαστεργιάδη, εκπροσώπων Ελληνικών Σωματείων  και πλήθος Ελλήνων Ομογενών. Κατόπιν η κα. Πατουλίδου παρευρέθηκε σε δεξίωση στο κτίριο που στεγάζει την Ελληνική κοινότητα στο κέντρο της Μελβούρνης, στο μεγαλύτερο πολιτιστικό κέντρο εκτός συνόρων της χώρας, κατά τη διάρκεια της οποίας απηύθυνε χαιρετισμό αναφερόμενη στην ανεκτίμητη προσφορά της ομογένειας “που όχι απλά δεν ξέχασε αλλά δημιουργεί ακόμη και διαιωνίζει έναν εξαιρετικά μεγάλο πολιτισμό” όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης επέστρεψε από το δεκαήμερο ταξίδι της στην Αυστραλία, σήμερα 28 Μαρτίου.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply