Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΟΓΓΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ "ΜΟΥΖΑΛΑΣ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δε θα σταθώ στη δήλωση του Υφυπουργού Μουζάλα που αποκάλεσε προσφάτως τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας μας, διότι ήδη το έπραξαν πολλοί.                                                                                                       Θα επισημάνω όμως δύο σημεία για το γεγονός αυτό :
-        Η δικαιολογία ότι του ξέφυγε επειδή βρισκόταν σε κόπωση είναι παιδαριώδης, διότι για να του «ξέφυγε» έτσι αβίαστα σημαίνει ότι το είχε στο υποσυνείδητό του ( στο πίσω μέρος του κεφαλιού του που θα έλεγε και ο λαός), όπως όλοι της Αριστεράς που κατά ένα περίεργο τρόπο, όσοι ιδιαιτέρως δεν κατάγονται από τη Βόρεια Ελλάδα, αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα τη Μακεδονία και τη Θράκη απαράδεκτα και ας μην ξεχνάμε τα προδοτικά σχέδιά τους για τη Μακεδονία μετά το 1944 – 1945. Και μπορώ εύκολα να ισχυρισθώ ότι όταν ο κ. Μουζάλας είναι ξεκούραστος τότε ίσως προσπαθεί να προλάβει να μην αποκαλέσει τα Σκόπια με το όνομα της Μακεδονίας μας κρύβοντας τις πραγματικές του σκέψεις. Και   αναρωτιέμαι αν υπάρχει ένας Έλληνας πατριώτης που ακόμη και μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ή μετά από πλήρη μέθη θα αποκαλούσε τα Σκόπια σαν Μακεδονία !
-        Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η νέα ερασιτεχνική ανακοίνωση της λαλίστατης τελευταίως Ν.Ε. Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ που σπεύδει να υπερασπισθεί τον κ. Μουζάλα με κριτήρια εργασιακής παραγωγικότητας (άλλα λόγια να αγαπιόμαστε) προσπαθώντας να υποβαθμίσει ή αποκρύψει το σοβαρό ατόπημά του και δεν αναφέρει λέξη κριτικής γι’ αυτό, αν και είναι Ν.Ε. ενός Νομού σε πολύ ευαίσθητο σημείο που περιλαμβάνεται στις βασικές αλυτρωτικές διεκδικήσεις των Σκοπιανών. Αυτό λέγεται μαύρη προπαγάνδα. Να υπενθυμίσω το αυτονόητο ότι τα Σκόπια  μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται όπως θέλουν ακόμη και Γη του Πυρός ή Μπανανία, κλπ, αλλά με το όνομα «Μακεδονία» δε διεκδικούν να αποκτήσουν μία κλεψίτυπη ταυτότητα απλώς, αλλά από πίσω κρύβονται οι εδαφικές διεκδικήσεις τους για την πατρίδα μας κάτι που είναι γνωστό και στους πιο αφελείς ανθέλληνες. Όσο για την προσφορά και εργατικότητα Μουζάλα σιγά την προσφορά του και σιγά την εργατικότητά του ! Τα έκανε απλώς θάλασσα επειδή είναι ιδεολογικά αγκυλωμένος και επαγγελματικά άσχετος με τη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων και όλα αυτά τα πληρώνουμε ήδη και θα τα πληρώνουμε για πολύ καιρό.
Η δε Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ εξελίσσεται σε ένα επικίνδυνο και φανατικό κομματικό όργανο που κλείνοντας τα μάτια σε οφθαλμοφανείς παραλείψεις και λάθη της Κυβέρνησης τα οποία προσπαθεί να εξωραϊσει δε βοηθά ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε τον τόπο. Γνωρίζω ότι θα επιχειρήσουν πάλι να μου κουνήσουν το δάκτυλο, κατά την προσφιλή τους τακτική, ως οι δήθεν αναμάρτητοι, αλλά αυτό άρχισε να γίνεται πολύ διασκεδαστικό.

Κατά την ταπεινή μου εκτίμηση θεωρώ ότι διερμηνεύω τα αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών του Δήμου Κιλκίς.

ΓΙΑΝΝΗΣ  ΘΕΟΔ. ΤΣΟΓΓΙΔΗΣ
Πρόεδρος  Δημοτικού  Συμβουλίου  Δήμου  Κιλκίς

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply