Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΣΕ ΔΕΙΠΝΟ ΤΗΣ THE HELLENIC INITIATIVE
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στην Αυστραλία, πραγματοποίησε ομιλία σε δείπνο που παρέθεσε η διεθνής μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση “Ελληνική Πρωτοβουλία” (The Hellenic Initiative), στην πόλη Περθ, παρουσία ιδρυτικών στελεχών και μελών της «Πρωτοβουλίας» , μεταξύ των οποίων ο εμπνευστής της και οικονομικός σύμβουλος του Προέδρου των Η.Π.Α,  κ.  Andrew N. Liveris και το μέλος Nicholas G. Pappas και πολλών Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών.
Η Ελληνική Πρωτοβουλία είναι μια διεθνής μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που στοχεύει στη διοχέτευση σημαντικών πόρων για την ενίσχυση οργανισμών που υποστηρίζουν και κινητοποιούν την επιχειρηματικότητα, την ανάπτυξη και τις επενδύσεις που θα διασφαλίσουν τη μακρόχρονη ευημερία της χώρας και ιδρύθηκε από ομάδα Ελλήνων επιχειρηματιών και εκπροσώπων της Διεθνούς Διασποράς.
Σκοπός του συγκεκριμένου δείπνου αποτέλεσε η παροχή δυνατότητας απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας πολλών αποφοίτων Ελληνικών Πανεπιστημίων σε επιχειρήσεις της Αυστραλίας έτσι ώστε να διευκολυνθεί η μετέπειτα ένταξή τους στην αγορά.
Η κ. Πατουλίδου απευθυνόμενη στα μέλη της Ελληνικής Πρωτοβουλίας, αφού εξήρε τους Έλληνες επιχειρηματίας της «Πρωτοβουλίας» για την άμεση και ζωτικής σημασίας υποστήριξης τους στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία, περιέγραψε τη δύσκολη  συγκυρία που βιώνει τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα.

Έπειτα από έξι χρόνια, έχει γίνει αντιληπτό στην Ελλάδα και ελπίζουμε και στους εταίρους μας στην Ευρώπη, πως η συνεχιζόμενη λιτότητα όχι μόνο δε θα φέρει την άνοιξη στην πατρίδα μας, αλλά όπως αποδεικνύεται  καθημερινά, αποσαθρώνει τον κοινωνικό ιστό μας. Πρωτοβουλίες όπως αυτή, των καταξιωμένων διεθνώς συμπατριωτών μας, που στοχεύουν στην απελευθέρωση των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, ώστε να ξεκινήσει επιτέλους ο μακρύς ανήφορος της ανάκαμψης, δηλώνουν πως η Ελληνική ψυχή έχει αστείρευτες δυνάμεις  αλληλεγγύης και προσφοράς. Σήμερα σε αυτό το δείπνο, οι δυνάμεις αυτές προσπαθώντας να ξεπεράσουν τις όποιες αγκυλώσεις της κρατικής γραφειοκρατίας, ξεκινούν ένα ανάχωμα που θα επιχειρήσει να  ανακόψει την αιμορραγία των 200000 και άνω Ελλήνων επιστημόνων που διαφεύγουν στο εξωτερικό. Από μένα και ας τολμήσω εκ μέρους όλων των Ελλήνων ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρωτοβουλία σας.” τόνισε μεταξύ των άλλων στην ομιλία της η κα. Αντιπεριφερειάρχης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply