Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » AΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΦΥΓΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η  Ανάσταση (κατά δήλωση του πρωθυπουργού σε συνέντευξη του) της Ελλάδας αναβάλλεται επ΄ αόριστον ή μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί όσο παραμένει ο ίδιος στο ΄΄τιμόνι΄΄ της χώρας.
Η φαυλότητα, η αναβλητικότητα και οι ριψοκίνδυνες ΄΄πτήσεις΄΄ με κάθε λογής εξαγγελίες και λαϊκίστικες κορώνες έφεραν τη χώρα πρώτα στο τραγικό αδιέξοδο του Ιουλίου 2015 και αντί οι μαθητευόμενοι μάγοι της ανίκανης παρέας που κατοικεί στο Μαξίμου να συμμορφωθούν και να εφαρμόσουν τα όσα συμφώνησαν έρχονται πάλι σήμερα και επιδεικνύουν πως οι κόκκινες γραμμές τους έχουν να κάνουν μόνο με τα χρώματα στα ... σακίδια περιπάτου τους.
Χωρίς ίχνος ντροπής έρχονται σήμερα με περισσό θράσος να εξασκηθούν πάλι σε στρατηγικές που απέτυχαν πέρυσι και όμως ως κάκιστοι μαθητές θέλουν και πάλι να πράξουν τα ίδια και τώρα αδιαφορώντας για το τραγικό κόστος και τις συνέπειες που θα έχει η αλλοπρόσαλλη πολιτική τους.Γιατί δεν τους ενδιαφέρει η τύχη των πολιτών αλλά η προσωπική τους καλοπέραση και ευμάρεια και δεν δίνουν απολύτως καμιά σημασία στο μέλλον του ελληνικού λαού που βαρυγκομά καθημερινά να ζήσει και να διαβιώσει με αξιοπρέπεια.
Αλλά πώς να έρθει η Ανάσταση όταν δεν εφαρμόζονται στοχευμένεςενέργειες και πολιτικές όπως επί παραδείγματι: η καταβολή ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος (θυμίζουμε ότι είχε θεσπισθεί επί κυβερνήσεως Σαμαρά και η τωρινή των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πήρε πίσω), η αποκομματικοποίηση του δημόσιου τομέα, η εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και τις ΔΕΚΟ και ταυτόχρονα η κατάργηση ή συγχώνευση ανενεργών δημοσίων Οργανισμών που λειτουργούν ακόμα εις βάρος του ελληνικού λαού, η μεταρρύθμιση στο σύστημα απονομής της δικαιοσύνης,  οι παρεμβάσεις για διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας (πχ. υπηρεσίες μιας στάσης), η στήριξη του τομέα υγείας (γενναία χρηματοδότηση, μηχανοργάνωση νοσηλευτικών ιδρυμάτων, νοσήλια), η λειτουργία ειδικής ψηφιακής ΄΄πλατφόρμας΄΄ σε όλες τις βαθμίδες του Κράτους για τις δημόσιες συμβάσεις  γεγονός που θα διασφάλιζε εν πολλοίς τη διαφάνεια και την αντικειμενικότητα στον τομέα αυτό, η πάταξη του λαθρεμπορίου καυσίμων και τσιγάρων, η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και της μαύρης εργασίας, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, η στήριξη της ελληνικής γεωργίας με δράσεις που θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των προϊόντων της (ελαιόλαδο, σιτηρά, ενεργειακά φυτά, κτηνοτροφικά προïόντα), η ολοκλήρωση του Εθνικού Κτηματολογίου, η επίλυση του προβλήματος των μην εξυπηρετούμενων δανείων, η ενίσχυση της λειτουργίας των ανεξάρτητων αρχών σε ευαίσθητους τομείς της οικονομίας κ.α.
Αυτές είναι μερικές από τις προτεινόμενες λύσεις μας οι οποίες θα οδηγούσαν τη χώρα στην πραγματική της Ανάσταση και όχι οι φρούδες ελπίδες και οι υποσχέσεις που έχει μοιράσει στον ελληνικό λαό η σημερινή κυβέρνηση. Σε ένα λαό ο οποίος απαιτεί πλέον επειδή τους γνώρισε να φύγουν … χθες.

Εως τότε ευχόμαστε σε όλο τον Ελληνισμό επί τη ευκαιρία των Αγίων Ημερών του ΠΑΣΧΑ, Καλή Ανάσταση.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply