Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η Ε. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΤΟΥ ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Προκρίθηκε με ρεκόρ η Ε. Κωνσταντινίδου
ΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ
 Στο πρωτάθλημα του Επτάθλου Β. ομίλου

 Ολοκληρώθηκε την Μ. Τετάρτη στο στάδιο των Γιαννιτσών το διασυλλογικό πρωτάθλημα των συνθέτων αγωνισμάτων του Βορείου ομίλου του ΣΕΓΑΣ με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από σωματεία της Θεσσαλίας, Ηπείρου, Μακεδονίας, Θράκης .
Στους αγώνες , οι οποίοι είχαν και εξαιρετικά υψηλό επίπεδο συναγωνισμού σε όλα τα αγωνίσματα , ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μέρος με την ταλαντούχα Ελένη Κωνσταντινίδου που αγωνίστηκε στο έπταθλο της κατηγορίας Κορασίδων διεκδικώντας το υψηλό όριο του ΣΕΓΑΣ (3.600 βαθμούς) για τη συμμετοχή της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Η αθλήτρια του ΓΑΣ Κιλκίς , με ελάχιστη ειδική προετοιμασία για ένα τόσο απαιτητικό αγώνισμα , όχι μόνο τα κατάφερε εξαιρετικά συγκεντρώνοντας 3.728 βαθμούς , αλλά έδειξε με τις επιδόσεις της πως μπορεί να στοχεύσει πολύ ψηλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο τέλος Ιουνίου.
Η Κωνσταντινίδου , πέρα από τα αγωνιστικά , έδειξε και τεράστια ψυχικά αποθέματα , όταν φάνηκε τραγικά άτυχη σε ένα από τα “δυνατά” της αγωνίσματα στο άλμα σε μήκος , με  την “επιστροφή” της  στον αγώνα και την επίτευξη δύο νέων ατομικών επιδόσεων σε ακοντισμό και 800 μ.

Στο δρόμο για το όριο πρόκρισης η Κωνσταντινίδου σημείωσε διαδοχικά 16''34 στα 100 μ εμπ., 1,46 μ στο ύψος , 9.09 μ στη σφαιροβολία, 28''18 στα 200 μ , 3,98 μ στο μήκος, 34,23 μ στο ακόντιο και 2'43''68 στα 800 μ. Αξίζει να σημειωθεί πως οι επιδόσεις της στα εμπόδια, το ύψος, τα 200 μ, το ακόντιο και τα 800 μ είναι νέες ατομικές της. 



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply