Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η Μαρία Α. Δημητριάδου είναι ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια, με ειδίκευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία, δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Πολύκαστρο και στη Θεσσαλονίκη, ασχολείται τόσο με ενήλικες, όσο με παιδιά & εφήβους και διεξάγει το βιωματικό εργαστήριο για τη Διαχείριση του Άγχους των Εξετάσεων, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές όλων των τάξεων του λυκείου. 


Ολοκληρώνοντας το, οι μαθητές θα είναι σε θέση
- να καταλαβαίνουν τα δυσάρεστα συναισθήματά τους- να καταλαβαίνουν τις αρνητικές σκέψεις που κάνουν & πώς τους επηρεάζουν - να διαχειρίζονται με εποικοδομητικούς τρόπους τη συμπεριφορά τους- να μάθουν έναν πιο αποδοτικό τρόπο διαχείρισης του χρόνου τους- να ενισχύουν τον εαυτό τους θετικά
&- να μάθουν να χαλαρώνουν

Το εργαστήριο θα διεξαχθεί μ
ε περιορισμένο αριθμό ατόμων και γι’ αυτό είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Η διάρκεια του εργαστηρίου είναι 3 ώρες και κάθε μαθητής θα λάβει ένα εγχειρίδιο με το ψυχοεκπαιδευτικό υλικό που θα χρησιμοποιηθεί στο εργαστήριο.Το κόστος για κάθε μαθητή είναι 25€.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, καλέστε στο 6946383612

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply