Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιχειρηματική αποστολή στην Ιταλία οργάνωσε και πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Κιλκίς. Ήταν μια ακόμη αποστολή στο πλαίσιο του διαρκούς προγράμματος για την Επιχειρηματική Εκπαίδευση στο πλαίσιο του οποίου το Επιμελητήριο Κιλκίς αξιολογείται θετικά και εγκρίνονται οι προτάσεις συμμετοχής του.
Η αποστολή ήταν 25μελής και είχε ως βάση την πόλη Άστι στη Β.Ιταλία η οποία έχει ως βασική επαγγελματική δραστηριότητα τη Γαστρονομία. Εκεί υπάρχει και το χωριό Μπαρόλο όπου παράγεται το φημισμένο ομώνυμο κρασί.
Στην περιοχή λειτουργεί και η περίφημη Σχολή ICIF γνωστή παγκοσμίως για την εκπαίδευση στους “Σεφ” μαγειρικής. Βασικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο της αποστολής ήταν η εξειδικευμένη ενημέρωση στα θέματα καλλιέργειας αμπελιού, παραγωγής, μεταποίησης και προώθησης προϊόντων, (Κρασιών, αποσταγμάτων κλπ.) 
Η εκπαίδευση περιελάμβανε δύο σκέλη α)την θεωρητική ενημέρωση της αποστολής στη Σχολή ICIF και β)την επίσκεψη σε αμπελώνες , οινοποιεία, κάβες, χώρους  ωρίμανσης τυροκομικών ,χώρους γευσιγνωσίας.
Η αποστολή έγινε δεκτή από το Επιμελητήριο του Άστι όπου μεταξύ των προέδρων έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών  και ενημέρωση για τις δραστηριότητες των δύο φορέων, συμφωνήθηκε μάλιστα και  η ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

Από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Π.Τονικίδη κατατέθηκε η πρόταση για διερεύνηση της δυνατότητας ίδρυσης Σχολής παρεμφερούς με την ICIF και στην Ελλάδα. Η πρόταση έγινε δεκτή και θα ακολουθήσουν οι σχετικές διεργασίες μέσω συνέχισης των σχετικών επαφών μεταξύ των δυο Επιμελητηρίων όπως και με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply