Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 Ολοκληρώθηκε το Σάββατο  στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού σταδίου της Δράμας ο 1ος όμιλος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της  Πέλλας , του Κιλκίς και  των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & 'Εβρου
Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε στους αγώνες με οκτώ αθλητές και δύο αθλήτριες και κατάφερε να κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και στα  έξι αγωνίσματα που έλαβε μέρος
Η νέα γενιά των δρομέων ταχύτητας  δείχνει να βρίσκει μέσα από τους αγώνες το δρόμο της και να βελτιώνεται με τον συναγωνισμό αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες . Έτσι , παρά τον αντίθετο άνεμο ο 17χρονος Γιάννης Χαραλαμπίδης σημείωσε νέα ατομική επίδοση στα 100 μ με 11''50 κατακτώντας την 10η θέση στον τελικό του αγωνίσματος , ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν ο 16χρονος Παναγιώτης Αρβανιτίδης με 11'72 (13ος), ο Παναγιώτης Μουτσουρίδης με 11''73 (15ος) , ο Σωτήρης Τάλος 11''77 (16ος) και ο Φώτης Κυρμπάτσης 12''51 (32ος)
Νέα ατομική επίδοση και για την Ελένη Κωνσταντινίδου με 16''92 στα ψηλά εμπόδια των γυναικών  της έδωσε την 9η θέση στην κατάταξη. Ενώ πολύ ικανοποιητική ήταν και η παρουσία της Σωτηρίας Καζαντζίδου 5η με 33,60 μ στον ακοντισμό και των Αιμίλιου Μαβίδη και Νίκου Καπέτη που τερμάτισαν σε 55''91 και 56''49 αντίστοιχα στα 400 μ. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει για τον 36χρονο Κώστα Καρνάβα που με 1,86 μ στο άλμα σε ύψος συμμετείχε και προσέφερε βαθμολογικά στον ΓΑΣΚ για 15η συνεχή χρονιά σε διασυλλογικά πρωταθλήματα, κατακτώντας την 6η θέση.
Τέλος , δείγμα του ταλέντου και των δυνατοτήτων της έδειξε η σκυταλοδρομία 4Χ100 , στους αγώνες ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετείχε με την ομάδα του των Παίδων (Σ. Τάλος, Π. Μουτσουρίδης, Ι. Χαραλαμπίδης & Π. Αρβανιτίδης) , που παρόλο  που έκανε πολύ μέτριες αλλαγές , σημείωσε 44''96 κατακτώντας την 4η θέση και έδειξε πως αν βελτιωθεί σ αυτό τον τομέα , μπορεί να στοχεύει πολύ ψηλά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.
Στην πρώτη φάση των αγώνων ο ΓΑΣΚ συγκέντρωσε 15 βαθμούς και πήρε την 13η θέση στο σύνολο των συλλόγων που πήραν μέρος. Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για τις 7 Μαΐου στις Σέρρες.






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply