Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » DIE WELT: ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΙΓΜΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙ ΝΕΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Η γερμανική Die Welt διερωτάται αν ο Έλληνας πρωθυπουργός θα παίξει εκ νέου το χαρτί των εκλογών.
Συγκεκριμένα, αναφέρει πως στην Ελλάδα κυκλοφορούν φήμες ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε και πάλι να κάνει ελιγμούς και να προκηρύξει νέες εκλογές.
«Στην ελληνική Βουλή των 300 εδρών, η κυβέρνηση έχει ισχνή πλειοψηφία (153 βουλευτές). Η κρίσιμη ψηφοφορία για τον Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα. Πολλοί βουλευτές θα μπορούσαν να μην εγκρίνουν τα μέτρα. Πολλοί απ' αυτούς μάλιστα φοβούνται να αντικρίσουν τους ψηφοφόρους τους την Κυριακή που είναι το Πάσχα των Ελλήνων», γράφει η εφημερίδα. 
Και προσθέτει: «Κυκλοφορούν ήδη φήμες ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε και πάλι να κάνει ελιγμούς και να προκηρύξει νέες εκλογές. Αν χάσει ο Τσίπρας, θα είναι οι συντηρητικοί που θα βάλουν στο δικό τους πρόγραμμα τη βαριά λιτότητα σε δράση. Τα μικρότερα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν δείχνουν, μέχρι στιγμής, καμία θέληση να βοηθήσουν τον Τσίπρα με τις ψήφους των βουλευτών τους... Τα συνδικάτα ζητούν ήδη εξέγερση κατά της λιτότητας».   
Καμία πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις
«Ο Τσίπρας ζητά έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ μετά την απόφαση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης να αναβάλουν το Eurogroup λόγω της επικείμενης αποτυχίας για συμφωνία: καμία πρόοδος στις μεταρρυθμίσεις», γράφει επίσης η Die Welt, επισημαίνοντας ότι, με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ετοιμάζεται να παραιτηθεί.
«Ο χρόνος τρέχει...» σχολιάζει το δημοσίευμα και προσθέτει: Ο υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, Ευκλείδης Τσακαλώτος, επανειλημμένα έχει τονίσει ότι η χώρα αν δεν λάβει φρέσκο χρήμα από το τρίτο πακέτο βοήθειας στις αρχές Μαΐου, θα πτωχεύσει. Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα παραιτηθεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στη λιτότητα. Κάτι που πλέον είναι θέμα χρόνου.



Πηγή: 
iefimerida.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply