Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΣΕ ΗΠΑ: «O ΡΩΣΙΚΟΣ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΦΕΡΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΑΡΙΑΙΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΤΥΠΗΜΑΤΟΣ – ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα The Washington Free Beacon, οι ρωσικές δοκιμές πρωτότυπου υπερηχητικού πυραύλου ανησυχούν τους ανώτερους αξιωματούχους των ΗΠΑ.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι πρόκειται για την δεύτερη γνωστή δοκιμή πρωτότυπου υπερηχητικού διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.
Ο συγκεκριμένος υπερηχητικός πύραυλος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαπερνά την άμυνα των πιο περίπλοκων αντιαεροπορικών συστημάτων.
Ο πύραυλος θα έχει την δυνατότητα χτυπήματος σε σύντομο χρόνο και σε μεγάλη απόσταση.
Η Ρωσία έδωσε μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη του συγκεριμένου οπλικού συστήματος.
Ήδη από το 2013, ο αναπληρωτής Πρόεδρος Dmitry Rogozin δήλωσε ότι εκείνος που θα κατέχει υπερηχητικό όπλο «θα μπορεί να μεταβάλλει τους κανόνες» του πολέμου.
Οι ΗΠΑ και η Κίνα έχουν αναπτύξει κι εκείνες υπερηχητικούς πυραύλους, θυμίζει το άρθρο.
Η Κίνα μέχρι στιγμής έχει διεξάγει 6 δοκιμές του πυραύλου DF-ZF.
Υπερηχητικός πύραυλος που δοκιμάστηκε από τις ΗΠΑ τον Αύγουστο του 2014, εξερράγη λίγο μετά την εκτόξευση.
Ο Mike Rogers, πρόεδρος της Επιτροπής Στρατηγικών Υποθέσεων των ΗΠΑ, με δηλώσεις του στον τύπο εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι Ρωσία και Κίνα ξεπέρασαν τις ΗΠΑ στην ανάπτυξη υπερηχητικών όπλων με δυνατότητα «ακαριαίου παγκόσμιου χτυπήματος», με τις ΗΠΑ να τρέχουν το αντίστοιχο πρόγραμμα με πολύ αργούς ρυθμούς.
O Mark Schneider, πρώην αναλυτής του Πενταγώνου, δήλωσε:
«Τα αμερικανικά προγράμματα ανάπτυξης υπερηχητικών πυραύλων είναι περιορισμένης κλίμακας. Αναρωτιέμαι αν ποτέ θα είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε έστω και ένα τέτοιο σύστημα, όπου ακόμη κι αν το καταφέρουμε θα πρόκειται για συμβατικό όπλο. Τα αντίστοιχα ρωσικά συστήματα αντίθετα θα έχουν την δυνατότητα μεταφοράς πυρηνικών κεφαλών, όπως συνηθίζεται στην Ρωσία.»
Επιπρόσθετα, η Ρωσία αναπτύσσει υπερηχητικούς πυραύλους για τα πλοία και τα υποβρύχια της, συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών υποβρυχίων 5ης γενιάς «Husky».
Υπενθυμίζεται ότι ο υπερηχητικός πύραυλος cruise «Zircon», μπαίνει σε φάση μαζικής παραγωγής το 2018.
Επίσης σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο και το στρατηγικό βομβαρδιστικό PAK DA θα εξοπλιστεί με υπερηχητικούς πυραύλους.
Σύμφωνα με το άρθρο μας  Τρόμος στη Δύση: Eκτόξευση μη ανασχέσιμου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από την Ρωσία (vid)  έγινε δοκιμαστική εκτόξευση του RS-18 (ή SS-19 Stilleto όπως είναι γνωστό στην Δύση) διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου.
O συγκεκριμένος πύραυλος τροποποιήθηκε για να δοκιμαστούν καινούριας τεχνολογίας πυρηνικές κεφαλές.
Τα τελευταία χρόνια έχουν δημοσιευτεί στον τύπο αρκετά άρθρα σχετικά με την δυνατότητα ελιγμών των ρωσικών πυραύλων, με κινήσεις κατά τον εγκάρσιο (pitch) και κατακόρυφο (Yaw) άξονα τους, γεγονός που καθιστά άχρηστα όλα τα πιθανά αντιπυραυλικά αμυντικά συστήματα.
Ο βαλλιστικός πύραυλος πέμπτης γενιάς RS-18 «Sarmat», αναμένεται να εξοπλιστεί με καινούριες πυρηνικές κεφαλές στα τέλη του 2018.

H Ρωσία καθιστά άχρηστη την αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα στην Ευρώπη….


ΠΗΓΗ:pentapostagma.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply