Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΓΩΝΩΝ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΙΛΚΙΣ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2015-2016»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι «Αγώνες ΑθλοΠΑΙΔΕΙΆΣ» στο άθλημα της  Χειροσφαίρισης που διοργάνωσε η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων Ν. Κιλκίς (Ο.Ε.Σ.Α ) της Φυσικής Αγωγής Κιλκίς για τους μαθητές –τριες Δημοτικών Σχολείων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στις 23 & 24 Μαΐου  για τα Δημοτικά Σχολεία του  Δήμου Κιλκίς και στις 26 Μαΐου για τα Δημοτικά Σχολεία του  Δήμου Παιονίας. Οι αγώνες διοργανώθηκαν  σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας που διέθεσαν τα Γυμναστήρια του Δ.Α.Κ Κιλκίς και αντίστοιχα του Δ.Α.Κ Αξιούπολης όπου πραγματοποιήθηκαν τα παιχνίδια.
            Τα παιχνίδια διεξήχθησαν στο πλαίσιο της εφαρμογής του νέου μοντέλου Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ για τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια όπου βασική επιδίωξή , είναι οι μαθητές και οι μαθήτριες που παίρνουν μέρος, να αποκομίσουν μέσω του αθλητισμού τα ιδιαίτερα στοιχεία ευρύτερης παιδείας που ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει μέσω της συμμετοχής, της προσπάθειας και του συναγωνισμού.  
Οι  Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, οι Συνοδοί εκπαιδευτικοί και οι μαθητές-μαθήτριες  που συμμετείχαν πρωτοστάτησαν σε θέματα αθλητικού ήθους και «ευ αγωνίζεσθαι», υπηρετώντας έτσι το όραμα των «Αγώνων ΑθλοΠΑΙΔΕΙΑΣ» να προκύψουν οι αυριανοί σωστοί αθλητές ,προπονητές, διαιτητές, παράγοντες και φίλαθλοι.

Ο Δ/ντης της Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Κιλκίς κος Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος, o Δ/ντης της A/θμιας Εκπ/σης Ν.Κιλκίς κος Αριστείδης Παπαδόπουλος και ο Υπεύθυνος Φυσικής Αγωγής Νομού Κιλκίς κ. Αθανάσιος Αλατζόγλου, ευχαριστούν τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας για  τη συνεργασία τους, όπως ευχαριστούν και τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, τους συνοδούς εκπαιδευτικούς των σχολείων που συμμετείχαν, τους υπεύθυνους γηπέδων και τους διαιτητές, για την άψογη συνεργασία τους, που συνέβαλε τα μέγιστα στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply