Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » 9η ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΥΜΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την Παρασκευή 3 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη η 9η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία.
Η Διεθνής Γυμνή Ποδηλατοδρομία είναι ένα διεθνές κίνημα και συμμετέχουν σε αυτό περισσότερες από 70 πόλεις σε όλο τον κόσμο. Η ποδηλατοδρομία θα ξεκινήσει από το Πάρκο Νέας Ελβετίας (τέρμα Χαριλάου, Παπαναστασίου). Μετά την ποδηλατοδρομία ακολουθεί πάρτι στον πολυχώρο Πολιτισμού & Αθλητισμού WE, 3ης ΣεπτεμβρίουΓ. Λαμπράκη (όπισθεν ΔΕΘ, πρώην παγοδρόμιο).
«Αντιμετωπίζουμε την κίνηση των αυτοκινήτων με τα γυμνά μας κορμιά σαν τον καλύτερο τρόπο για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια μας και να δείξουμε συμβολικά πόσο ευάλωτοι είμαστε απέναντι στη ρύπανση και στη βία. Για να απελευθερωθούμε από τα πρότυπα του σώματος που προτάσσει η βιομηχανία των ΜΜΕ, της μόδας και του σεξ. Είμαστε όλοι όμορφοι, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι! Στην σημερινή κοινωνία της κλειδαρότρυπας το γυμνό σώμα είναι προϊόν εκμετάλλευσης. Γιατί είναι μια δυναμική δράση που κερδίζει την προσοχή όλων με απόλυτα ειρηνικό μη βίαιο τρόπο», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές, που καλούν όλους να έρθουν και να συμμετέχουν ακόμα καιημίγυμνοι - «ελάτε όσο γυμνοί και γυμνές τολμάτε», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
15:00 Bodypainting
17:00
Μουσικές & Δρώμενα
19:00
Γυμνή Ποδηλατοδρομία
22:00
Πάρτι στον πολυχώρο WE με live: Lostre Community και Κρούση (ομάδα κρουστών), DJ set Γυμνός Ποδηλάτης και άλλες εκπλήξεις.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply