Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΛΕΣΒΟΣ: ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΒΙΑΖΕ ΤΙΣ ΑΝΗΛΙΚΕΣ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Απίστευτος ο εφιάλτης που ζούσαν οι δύο από τις τρεις ανήλικες κόρες συνταξιούχου στρατιωτικού στο χωριό Κάτω Τρίτος της Λέσβου, καθώς όπως αποκαλύφθηκε, ο 54χρονος τις βίαζε συχνά και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.  

Μάλιστα φωτογράφιζε τις αποτρόπαιες πράξεις του και κρατούσε αρχείο με πορνογραφικό υλικό ενώ έβαζε τις κόρες του να βλέπουν αυτό το αρχείο μαζί με ερωτικές ταινίες, πριν ασελγήσει και πάλι σε βάρος τους.   Τα παιδιά είναι σήμερα 9, 14 και 16 ετών.

Τις δύο μεγαλύτερες τις βίαζε τουλάχιστον από το 2012 όταν η μία ήταν 10 και η άλλη 12 ετών.   Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα δεν ήξερε τίποτα για το τι συνέβαινε στο σπίτι και τα έμαθε όλα πρόσφατα, όταν η 14χρονη κόρη μην αντέχοντας άλλο αποκάλυψε  στη μητέρα της το τι συνέβαινε. 

Η μητέρα ειδοποίησε κατευθείαν την αστυνομία και ο 54χρονος συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε τα πάντα ενώ αρχικά είχε αρνηθεί όσα του καταλόγιζαν.  

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει τώρα είναι βαρύτατες: Ασέλγεια μεταξύ συγγενών, αποπλάνηση παιδιών, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, κατάχρηση σε ασέλγεια, πορνογραφία ανηλίκων. 

Από την ανακριτή έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.





 Πηγή:lifo.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply