Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΜΑΪΜΟΥ ΣΧΟΛΕΣ, ΜΑΪΜΟΥ ΠΤΥΧΙΑ, ΜΑΪΜΟΥ ΔΙΚΙΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Του Μιχάλη Αλεξανδρίδη




Οι άνθρωποι στρατό δημιουργούν. Ούτε ο νόμος τους νοιάζει, ούτε το δίκιο. Απλώνουν ένα δίχτυ προστασίας για όσους κατάφεραν να διοριστούν στο δημόσιο με πλαστά δικαιολογητικά, μέσα από δήθεν εξετάσεις νομιμοποίησης. Στόχος τους, να ξέρουν οι... επιτυχόντες πως σε αυτούς οφείλουν το ακαταδίωκτό τους και να θυμούνται ότι σε ενδεχόμενη πολιτική αλλαγή μπορεί να βρουν και τον μπελά τους.
Αθλιότητες.
Αγνοούν επιδεικτικά μια απλή αλήθεια: ότι για κάθε υπάλληλο που διορίστηκε με πλαστό πτυχίο υπάρχει κάποιος με ΚΑΝΟΝΙΚΟ πτυχίο που περιλήφθηκε στους αποτυχόντες.
Αυτόν δεν τον σκέφτονται οι κυβερνώντες, καθώς οι άνεργοι είναι πολλοί και απρόσωποι, ενώ οι πλαστογράφοι και λάθρα εργαζόμενοι είναι μερικές εκατοντάδες και συγκεκριμένοι.
Τώρα, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε, προσπαθούν να θολώσουν τα νερά, λέγοντας περίπου ότι οι ευθύνες για τα πλαστά πτυχία ανήκουν στις σχολές και όχι στους... πτυχιούχους που εξαπατήθηκαν.
Θαρρείς κι αυτοί -ας πούμε- νόμιζαν πως θα αποκτήσεις ένα τυπικό προσόν (πτυχίο εν προκειμένω) χωρίς να παρακολουθήσεις μαθήματα και να εξεταστείς σε αυτά, αρκεί να πληρώσεις δίδακτρα σε μια σχολή-μαϊμού.
Δεν λέω πως δεν έχει ευθύνες και ο αετονύχης που εμπορευόταν πτυχία, αλλά αυτό δεν απαλλάσσει τον... κλεπταποδόχο. Κι εν πάση περιπτώσει, αν ο πρώτος επιβάλλεται να αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη για την απατεωνιά του, ο δεύτερος οφείλει να απαλλάξει το δημόσιο από την παρουσία του - εφόσον κατέλαβε θέση με πλαστά και κατά συνέπεια ανύπαρκτα τυπικά προσόντα.
Αλλά είπαμε, ο... σοφός λαός δεν φταίει, ακόμη κι αν διορίζεται με πλαστά χαρτιά. Μόνο οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολών φταίνε, γιατί είναι επιχειρηματίες κι εδώ το επιχειρείν είναι υπό διωγμόν...

Πάντα στην Ελλάδα την πληρώνουν οι πολλοί και οι νομοταγείς, εις βάρος των οποίων μεγαλουργούν οι λίγοι και αετονύχηδες. Αίσχος.

Θα βάλουν τώρα τους αποδεδειγμένα πλαστογράφους να εξεταστούν (που λέει ο λόγος δηλαδή), και όποιος γράψει σωστά το όνομά του θα νομιμοποιηθεί και θα γλιτώσει τις συνέπειες της πράξης του!

Άντε, μετά την πλαστογραφία να νομιμοποιηθεί με το καλό το κλεφτρόνι -εφόσον δηλώσει πως έκλεψε επειδή πεινούσε-, ο ψευδομάρτυρας -αν πει πως δεν θα το ξανακάνει- και ο μικροαπατεώνας - αρκεί να πει ότι παρανόμησε για... τη φουκαριάρα τη μάνα του...



ΠΗΓΗ:makthes.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply