Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΜΗΝΥΣΗ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Τον Εισαγγελέα Κιλκίς επισκέφτηκε την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Π. Τονικίδης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το θέμα της κατάληψης από πρόσφυγες-μετανάστες της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη, ήδη για περισσότερους από δυο μήνες.

Ο κύριος Τονικίδης μετέφερε στον Εισαγγελέα την αγωνία και την αγανάκτηση των επιχειρηματιών του νομού για το απαράδεκτο γεγονός ,το οποίο προσθέτει ένα ακόμη βάρος στην ήδη προβληματική οικονομική δραστηριότητα της χώρας, Και ζήτησε την άμεση επέμβαση της Δικαιοσύνης σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.

Η ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Του Τονικίδη Παύλου του Σπυρίδωνα, με την ιδιότητά του ως Προέδρου του Ν.Π.Δ.Δ. με την επωνυμία «ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΙΛΚΙΣ», το οποίο εδρεύει επί της οδού Στενημάχου αρ. 1 στο Κιλκίς και εκπροσωπείται νόμιμα. 

ΠΡΟΣ
Τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.
Κιλκίς 19-05-2016 

Δυνάμει του αρ. 227 ΠΚ ορίζεται ότι:

«1. Όποιος παρεμποδίζει ή διαταράσσει σε μεγάλη έκταση ή για μεγάλο χρονικό διάστημα τη λειτουργία των κοινόχρηστων συγκοινωνιακών μέσων, και ιδίως σιδηροδρόμου, πλοίου, αεροπλάνου ή λεωφορείου, τιμωρείται με φυλάκιση από τρεις μήνες ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

2. Αν ο δράστης της πράξης της προηγούμενης παραγράφου είναι νόμιμος εκπρόσωπος συγκοινωνιακής εγκατάστασης ή επιχείρησης ή μέλος της διοίκησης ή υπεύθυνος της ασφάλειας αυτής ή εργαζόμενος ή συνεργάτης αυτής ή τελεί την πράξη κατ’ επάγγελμα ή αποβλέπει να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος επιβάλλεται φυλάκιση από τρία ως πέντε έτη και χρηματική ποινή. 

3. Αν από την πράξη προκλήθηκε κατάσταση κοινής ανάγκης, επιβάλλεται κάθειρξη ως δέκα έτη. 

4. Αν η πράξη τελέστηκε από αμέλεια, επιβάλλεται φυλάκιση μέχρι έξι μήνες ή χρηματική ποινή.».


Καθώς, ήδη μέχρι σήμερα, η σιδηροδρομική γραμμή της Ειδομένης τελεί σε καθεστώς κατάληψης και αποκλεισμού, για χρονικό διάστημα πέραν των τριάντα ημερών, από πρόσφυγες-μετανάστες, οι οποίοι προέρχονται από τον παρακείμενο άτυπο καταυλισμό, με αποτέλεσμα να παρακωλύεται η ελεύθερη διακίνηση προσώπων και αγαθών.

Επειδή, μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Κιλκίς, δραστηριοποιούνται στον τομέα των εξαγωγών, εξυπηρετούμενες από την ως άνω σιδηροδρομική γραμμή και ως εκ τούτου, ο αποκλεισμός της από τα παραπάνω άτομα, πλήττει τα μέγιστα τις εξαγωγικές δραστηριότητες, προξενώντας ανυπολόγιστη οικονομική ζημία και στις εν λόγω επιχειρήσεις και στο σύνολο της παραγωγικής δραστηριότητας του Νομού Κιλκίς.

Επειδή, οι ανωτέρω ενέργειες συνιστούν ποινικώς κολάσιμη πράξη, αυτεπαγγέλτως διωκόμενη,

ΓΙ’ ΑΥΤΟ

Παρακαλώ, όπως προβείτε στην άσκηση ποινικής δίωξης κατά παντός υπευθύνου. 

Ο ΑΝΑΦΕΡΩΝ
Παύλος Σπ. Τονικίδης
Πρόεδρος ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
&
Αντιπρόεδρος Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply