Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΜΕ! ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΞΕΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΓΥΜΝΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τον συνάντησε στον κήπο του νοσοκομείου και τον πυροβόλησε – Προσπάθησε να διαφύγει αλλά συνελήφθη
Η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα ο οποίος άκουσον άκουσον: ήθελε να σκοτώσει το γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα του, επειδή δεν ήθελε να υπάρχει κάποιος άλλος άντρας που θα έχει δει γυμνή τη σύζυγό του!
Ο άντρας που δεν κατονομάζεται είχε εξοργιστεί εξ αρχής που το νοσοκομείο επέτρεψε σε άντρα γιατρό να βοηθήσει τη γυναίκα του στη γέννα και ζητούσε επίμονα να βοηθήσει στην όλη διαδικασία, γυναίκα γιατρός.
Το παιδί γεννήθηκε τον Απρίλιο στο νοσοκομείο King Fahad στο Ριάντ σύμφωνα με την εφημερίδα Gulf News.
Ο άντρας ισχυρίστηκε ότι ήθελε να δει το γιατρό αλ-Ζαμπν για να τον ευχαριστήσει για το ότι έφερε στον κόσμο το παιδί του χωρίς κανένα πρόβλημα ούτε γι’ αυτό, αλλά ούτε και για τη γυναίκα του. Αφού οι δυο άντρες συναντήθηκαν στον κήπο του νοσοκομείου, ο αλλόφρων σύζυγος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε το γιατρό.

Μετά την ενέργειά του ο άντρας προσπάθησε να διαφύγει, αλλά η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε. Ο γιατρός μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά διέφυγε τον κίνδυνο σύμφωνα με το Newsweek.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply