Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ! ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Γυναικεία ομάδα του Κιλκισιακού έδωσε το τέταρτό της φιλικό αγώνα τη Κυριακή 29 Μαΐου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. Αντίπαλος η ομάδα Κ15 του Άρη, που μας έκανε τη τιμή να έρθει στη πόλη μας.
Τελικό αποτέλεσμα 5-1 για τον ΑΟΚ που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και έδειξε πως με τη σωστή δουλειά, είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Στο 12' και στο 17' η Μαρία Φούρναρη έδωσε δύο ασίστ στη Κωνσταντίνα Βασιλειάδου που με πλασέ πρώτα και με σουτ έξω από τη περιοχή έπειτα σημείωσε τα δύο πρώτα γκολ.
Στο 55' η Βασιλειάδου έστρωσε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και από εκεί η Λαμπρινή Καραβασίλη δίχως πρόβλημα την έστειλε στα δίχτυα.
Δέκα λεπτά αργότερα η Καραβασίλη πάσαρε στην Φούρναρη που με σουτ έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι για το 4-0.
Ο Άρης κατάφερε να μειώσει στο 75' με κοντινή προσπάθεια. Στο 80' η βενιαμίν του Κιλκισιακού Σταυρούλα Παπαδοπούλου πήρε τη μπάλα στο χώρο του κέντρου, πέρασε τρεις παίκτριες από τα αριστερά και με όμορφο "μυτάκι" διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Ανδρεανίδου, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Αναστασιάδου, Ασκονίδου, Σ. Παπαδοπούλου, Καραβασίλη, Γιάντσου, Αδαμίδου, Φούρναρη, Βασιλειάδου.
Αγωνίστηκαν και οι Διαμαντίδου, Κουτσουραδή, Τζιτζίδου, Μελάνι, Ν. Παπαδοπούλου, Παμπουκίδου και Τανάνη.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply