Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΤΜΗΜΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (ΒΟΛΕΪ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Δήλωσε το παρόν και φέτος το τμήμα Βόλεϊ του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς στον πολύ πετυχημένο  2ο Δρόμο Τρεξίματος και Υγείας που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, ο Δήμος Κιλκίς και η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης».

Οι  μεγαλύτερες αθλήτριες με τις κίτρινες στολές και οι μικρούλες με τα κίτρινα μπαλόνια το διασκέδασαν αλλά  εισέπραξαν και το σπουδαίο μήνυμα της λαμπρής αθλητικής εκδήλωσης , δηλαδή της αλληλεγγύης και της συνύπαρξης στη βάση της άρσης της διαφορετικότητας και του ρατσισμού και την προώθηση σπουδαίων ιδανικών και θεμελιωδών αρχών όπως της ισότητας, της άκριτης αποδοχής του άλλου και του δικαιώματος της ελεύθερης έκφρασης.
Πλήθος συμμετεχόντων, εκπροσώπων Συλλόγων αλλά και γονέων με τα παιδιά τους  χάρηκε την ωραία διαδρομή μέσα στους δρόμους της πόλης μας, οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν στον τερματισμό μπροστά στο Δημαρχείο, υποδεχόμενοι από τους εκπροσώπους του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.


 Συγχαρητήρια αξίζουν στους συν διοργανωτές και σε όλο τον κόσμο που διέθεσε το πρωινό της Κυριακής του για τη συμμετοχή του στο Δρόμο. Ραντεβού και πάλι του χρόνου , ο ΑΙΑΣ πάντα εκεί!
Βρείτε μας στο facebook: https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/



Πληροφορίες /Εγγραφές : 6972-680-579



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply