Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » deltio typou kinesis fight club
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Εξετάσεις για 3ο  Dan από τον πρόεδρο της International Kyodokyokushin Budokai Union Misiak Maciej
Εξετάσεις για το 3ο  Dan στο Kyokushin Karate πραγματοποιήθηκαν στο Kinesis Fight Club.
Στα πλαίσια του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Isdo στην Θεσσαλονίκη με διοργανωτή το Kuroyamadojo, ο πρόεδρος της International Kyodokyokushin Budokai Union MisiakMaciej επισκέφτηκε την χώρα μας. Με την αφορμή αυτήν  εξέτασε τον εκπρόσωπο στην Ελλάδα, τον κύριο  Αντώνη Γιαννακίδη  για το 3ο Dan.
Μαζί  εξετάστηκαν και άλλοι δυο εκπαιδευτές, ο κ. Πασχάλης Μέλλιος από την Κομοτηνή, ένας από τους πιο παλιούς δασκάλους του Kyokushin στην Ελλάδα, που προάχθηκε στον βαθμό του 5ου Dan, όπως και ο Σταύρος Ασσέρ από την Λαμία, ένας από τους σκληρούς μαχητές στα βαριά κιλά, με πολλές συμμετοχές σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που προάχθηκε στον βαθμό του 3ου Dan.
Μετά από μια πολύωρη εξέταση σε βασικές τεχνικές του Kyokushin ακουλούθησαν αγώνες μεταξύ των εξεταζομένων που έπρεπε να αγωνιστούν για 20 δίλεπτους γύρους .
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν  και ακουλούθησε η τελετή απονομής από τον πρόεδρο που συγχάρηκε τους εκπαιδευτές.
Ο κ.Misiak έμεινε ευχαριστημένος από το επίπεδο των Ελλήνων εκπαιδευτών.
Κλείσθηκε αγώνας για διεκδίκηση ευρωπαϊκής ζώνης στα -80 κιλά και στην βαριά κατηγορία +100 .
Από την Ελλάδα θα συμμετέχουν οι αθλητές Δημήτρης Μπακόλας και  Σταυρός Ασσέρ που θα αγωνιστούν έναντι των πρωταθλητών Ευρώπης από την Πολωνία .
Οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη, στην εκδήλωση MMA Challenge Prο .



Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushin της ISDO
Το Kinesis Fight Club επέστρεψε από το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Kyokushin της ISDO στην Θεσσαλονίκη με διοργανωτή το Kuroyamadojo με 2 χρυσά, 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια.
Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Κτήμα Μυρωνίδη, στην Θεσσαλονίκη στις 8 Μαΐου.
Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό.
Το Kinesis συμμετείχε με 11 αθλητές, οι οποίοι είναι :Μαρία Τσαρίρου 1η θέση ,Σταύρος Σοατζόγλου 1η θέση, Δημήτρης Ντουράλης 2η θέση, Ερμιόνη Μιλεούνη 2η θεση, Διονύσης Κυριάκης 2η θέση, Χρήστος Φωκάς 3η θέση, Νικόλας Κουλίδης 3η θέση, Ιωάννης Παπαμιχαήλ 3η θέση, Αγγελος Ζαχαρίας 3η θέση. Ακόμα συμμετείχαν οι αθλητές Σαράντης Νίκογλου, που μετά από μια σκληρή μάχη με τον Βούλγαρο πρωταθλητή, εγκατάλειψε λόγω τραυματισμού στην τελευταία παράταση όπως και ο Νικος Κουτσιόγλου.

Την αποστολή συνόδευαν οι εκπαιδευτές Αντώνης Γιαννακίδης , Ιωσήφ Κουτσιόγλου και ο Θεόφιλος Φουλεδάκης, που εκτελούσε και χρέη διαιτητή.




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply