Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » GOLDEN WAVES: BEACH HANDBALL TEAM
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Η ομάδα beach handball "Golden Waves" δημιουργήθηκε το 2015 από μια παρέα 5 ατόμων, παίκτες του αθλήματος στην σάλα. Με συνεχή προσπάθεια για εύρεση νέων αθλητών αγωνίζεται για καταξίωση σε έναν χώρο ακόμα άγνωστο για τα ελληνικά δεδομένα.

Η πρώτη επαφή με την άμμο για τους περισσότερους αθλητές έγινε το 2015, με τη συμμετοχή της ομάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Όπου η συνολική προσπάθεια των παικτών ήταν άξια επαίνου. Τη φετινή χρονιά η ομάδα ανανέωσε το δυναμικό της με νέες συμμετοχές, με αποτέλεσμα οι παρέα των Golden Waves να μεγαλώσει περισσότερο. Aφού λοιπόν συγκροτήθηκε σε ενωμένη και πλήρης ομάδα, ξεκίνησε έναν κύκλο προπονήσεων για την βελτίωση της.

Στις 16-18 Μαΐου πήρε μέρος στο τουρνουά που διοργανώθηκε στην Καρδία Θεσσαλονίκης, στο Avant Garde στα πλαίσια του EBT Finals και συγκεκριμένα στο EBT Test Event. Η ομάδα αγωνίστηκε με κορυφαίες ομάδες και παίχτες, αποκομίζοντας τα μέγιστα σε εμπειρία και έμπνευση για το μέλλον.

Τα τουρνουά θα συνεχιστούν και η ομάδα θα προσπαθήσει για κάτι καλύτερο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Η διάθεση της ομάδα είναι η ανάδειξη αυτού του θεαματικού και διασκεδαστικού αθλήματος και η ψυχαγωγία της μέσου αυτού. 

Για φέτος οι Golden Waves ελπίζουν και στοχεύουν στην συμμετοχή της ομάδας σε όλα τα επιμέρους τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος και σαφώς στην τελική φάση του Final Four.








Facebook: Golden Waves

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply