Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ «ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΛΕΓΟΝΤΑΙ SPETSNAZ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΟ ΗΓΕΤΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τα μέτρα ασφαλείας για την επίσκεψη Πούτιν είναι δρακόντια, όπως είναι φυσικό και μαζί του φέρνει ακόμη και τους «αγαπημένους» του Spetsnaz.
Πρόκειται για την επίλεκτη ομάδα των ρωσικών ειδικών δυνάμεων, η συμβολή των οποίων μάλιστα στο πόλεμο κατά των τζιχαντιστών στη Συρία είναι καταλυτική.
Σύμφωνα με ρωσικά μέσα, οι Spetsnaz προετοίμασαν το έδαφος στον συριακό στρατό για την κατάληψη της Παλμύρας. Τουλάχιστον 70 τέτοιοι θα βρίσκονται στους συνοδούς του Ρώσου Προέδρου στην Αθήνα.
Οι Spetsnaz, έχουν γίνει γνωστοί για τις καταδρομικές τους πίσω από τις γραμμές του εχθρού σε Αφγανιστάν και Καύκασο, τις δεκαετίες του ’80 και του ’90 αντίστοιχα.

Δείτε τα βίντεο των ειδικών μονάδων της FSB Spetsnaz


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply