Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛ.ΚΙΛΚΙΣ: ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΠΡΟΣ:  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

ΘΕΜΑ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ  IOYΛIΟΥ 2016    

              Α) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ä      Από το Σεπτέμβριο ξεκινάμε το σχεδιασμό των δραστηριοτήτων της επόμενης χρονιάς 2017. Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και τα οικονομικά όλων σε δοκιμασία. Πραγματικά, μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις σας και οι θέσεις σας, θα θέλαμε να τις μοιραστείτε μαζί μας, ώστε να αποτελέσουν τη βάση για το σχεδιασμό του επομένου προγράμματος μας.

Ä                                                       ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 15,00€ - ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΑΣ!!!     
    Παρακαλούμε θερμά τα μέλη μας να τακτοποιήσουν τις όποιες οφειλές τους, καθώς οι συνδρομές αποτελούν το κύριο έσοδο του ταμείου του συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι στις επιτυχημένες δράσεις μας. Γνωρίζουμε και βιώνουμε κι εμείς τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, ζητάμε ό,τι καλύτερο μπορείτε. Είναι δυνατό να επισκεφτείτε το γραφείο τις ημέρες και ώρες που είναι ανοιχτό ή να καλέσετε τον ταμία μας, Ασλανίδη Νίκο 6946332913 για τις συνδρομές σας.                                                           

Ä Υπάρχουν προς πώληση  είδη του Συλλόγου:                                                     α) μπλουζάκια τύπου Polo, κοντομάνικα, πράσινου-λαχανί, τιμή 15,00€.            β) μπλούζες τύπου fleece, κόκκινες, τιμή 18,00€                                                  γ) σηματάκια του συλλόγου κεντητά, τιμή 5,00€                                                         δ) παγούρι ορειβατικό, τιμή 15,00€                                                                                                                                                                                                                     Μπορείτε να τις/τα προμηθευτείτε  είτε σε εκδρομές  είτε από το γραφείο μας.         

Ä Το ετήσιο φυλλάδιο με το πρόγραμμα των αναβάσεων και εκδηλώσεων του Συλλόγου βασίστηκε και φέτος, παρά την οικονομική δυσκολία, στους χορηγούς του Ορειβατικού Συλλόγου, τους οποίους και ευχαριστούμε δημόσια. Ας στηρίξουμε κι εμείς τα μέλη ανάλογα τους χορηγούς μας, εκτιμώντας τη δική τους συνεισφορά και ανταποδίδοντάς την. 
                
Ä     Σας ανακοινώνουμε ότι το γραφείο του Συλλόγου, που βρίσκεται στην πάροδο της οδού Βενιζέλου (απέναντι από την είσοδο του πρώην κτηρίου της Νομαρχίας), θα είναι ανοικτό για τα μέλη και τους φίλους του Ορειβατικού Συλλόγου, κάθε Τρίτη και Παρασκευή απόγευμα από 7.00 μ.μ. έως  9.00 μ.μ.




Β) ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΗΝΟΣ IOYΛIΟΥ 2016


 1η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
03 / 07 : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ – ρέμα Ορλιάς      
 
    Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2016 ο σύλλογος προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στον Όλυμπο, στο ρέμα της Ορλιάς. Η εκκίνηση είναι από το χωριό Δίον Πιερίας και η πορεία – βατή και εύκολη - μετά από 1,5 – 2 ώρες καταλήγει σε μια καταπληκτική τοποθεσία με τον καταρράκτη και μια λιμνούλα όπου μπορούμε να κολυμπήσουμε. Εναλλακτικά, μετά το τέλος της δραστηριότητας μπορούμε να επισκεφθούμε την κοντινή παραλία της Πλάκας Λιτοχώρου για μπάνιο στη θάλασσα.

Αρχηγός εκδρομής:  Παρδάλης Διονύσης (6973932782)
Εκκίνηση : Το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου στις 7:30 π.μ., από την πλατεία Ειρήνης.
Ώρες πορείας : 4
Κόστος συμμετοχής : 15€ το άτομο (με λεωφορείο). Σε περίπτωση λίγων συμμετοχών    
                                      η μετακίνηση θα γίνει με ιδιωτικά οχήματα.
Δηλώσεις συμμετοχής: στον αρχηγό της εκδρομής και στο τηλέφωνο του Συλλόγου                         
                                         2341020842 (Τρίτη 6:30-9:00)
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ:  Α




 2η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ
16-17 / 07 : ΔΙΗΜΕΡΗ – 76η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ - ΠΑΡΝΩΝΑΣ
                                                               
    Το σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου 2016 ο Ε.Ο.Σ. Κορίνθου διοργανώνει την 76η Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση Συλλόγων στα μονοπάτια της Ντουρντουβάνας στο όρος Πεντέλεια, στη λίμνη Δόξα. Οι εκδηλώσεις της συνάντησης, η διανυκτέρευση και η κατασκήνωση των ορειβατών θα πραγματοποιηθούν σε προκαθορισμένες τοποθεσίες που θα επιλέξουν οι διοργανωτές.
   Καλό είναι οι φίλοι ορειβάτες να έχουν μαζί τους τα προσωπικά τους σκεύη φαγητού (πιάτο, κουτάλι, ποτήρι) έτσι ώστε να αποφευχθεί όσο το δυνατόν η άσκοπη χρήση πλαστικών σκευών για το σερβίρισμα του γεύματος, που θα προσφερθεί το βράδυ του Σαββάτου, και των ροφημάτων που επιβαρύνει το περιβάλλον. Μετά το πρωινό, την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση με τους Χαιρετισμούς, την επίδοση αναμνηστικών και τελετή λήξης της 76ης Π.Ο.Σ. Οι διοργανωτές προτείνουν εναλλακτικές διαδρομές στους γύρω ορεινούς όγκους καθώς και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Φενεού.

    Ο Ο.Σ. Κιλκίς προτίθεται να συμμετέχει στην 76η Π.Ο.Σ., ανάλογα με τον αριθμό των συμμετοχών, περιμένοντας την εκδήλωση του ενδιαφέροντος από τα μέλη του. Επικοινωνήστε με μέλη του Δ.Σ. για περισσότερες λεπτομέρειες.




ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!
Θα επιστρέψουμε με εξορμήσεις και δραστηριότητες το Σεπτέμβριο.





Το Δ.Σ                                     

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply