Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ: ΠΛΑΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΥΡΟΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΑΛΛΗ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΘΑ «ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ»...
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πλαστός φέρεται να ήταν τελικά ο πάπυρος ο οποίος ανέφερε ότι ο Ιησούς ήταν παντρεμένος, σύμφωνα με τα συμπεράσματα στα οποία κατέληξαν οι ειδικοί που εξέτασαν το συγκεκριμένο κομμάτι χαρτί.

Όπως μεταδίδει η Guardian, τον πάπυρο είχε αποκαλύψει η καθηγήτρια του Χάρβαρντ Κάρεν Κινγκ ο οποίος μάλιστα είχε ανακαλύψει το κομμάτι του παπύρου στη Ρώμη το 2012, το οποίο περιείχε τη φράση «Ο Ιησούς τους είπε η γυναίκα μου».

Ωστόσο πρόσφατα η Κινγκ ανέκρουσε πρύμναν και υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι το κομμάτι αυτό είναι πλαστογραφημένο.

Μάλιστα η ίδια την περασμένη βδομάδα δημοσίευσε και ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του περιοδικού Atlantic στο οποίο ανέφερε ότι πιθανόν ο πάπυρος να είναι ψεύτικος και έθεσε μάλιστα και ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο που έφτασε στην κατοχή του επιχειρηματία Γούολτερ Φριτζ.

«Αν με ρωτάτε σήμερα προς ποια κατεύθυνση κλίνω περισσότερο – αν πρόκειται για αρχαίο κείμενο ή σύγχρονη πλαστογράφηση – βασισμένη σε νέα ευρήματα, θα πω πως κλίνω περισσότερο προς την επιλογή της πλαστογράφησης» ανέφερε η Κίνγκ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε με δηλώσεις του και ο καθηγητής Μαρκ Γκουντέικρ, από το πανεπιστήμιο Duke στη Βόρεια Καρολίνα, ο οποίος μάλιστα διατύπωσε και αμφιβολίες για την γνησιότητα του ευρήματος.

«Όταν δείχνεις κάτι τέτοιο σε ανθρώπους που περνούν όλη τους τη ζωή μελετώντας ακριβώς αυτά, τότε μπορούν να καταλάβουν με μια ματιά αν είναι κάτι ύποπτο» τόνισε.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply