Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΝΕΑ «ΤΟΡΠΙΛΗ» ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΝ ΗΡΩΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ. ΠΟΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ; ΤΑ «ΚΑΨΟΝΙΑ» Ο ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ «ΧΟΥΝΤΟΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ποιοι ξανα-φοβούνται τους Ευέλπιδες; Ποιοι θέλουν  να ξανα-βάλουν «χέρι» στο έξοχο και μοναδικό εθνικό πατριωτικό φυτώριο στρατιωτικών ηγετών και ηρώων στο υπέρλαμπρο πεδίο της μάχης; Τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ και τα τσιράκια του Τζέφρι, κάτι υπουργοί και κολαούζοι της πεντάρας που με την αρωγή νταβατζήδων εκδοτών που τώρα ψάχνουν για παρηγοριά στους φίλους τους εισαγγελείς, έβλεπαν «χουντικά σταγονίδια» στο στράτευμα και πάλευαν ασθμαίνοντας και υπό το φως των κεριών να αποδείξουν ότι οι γενναίοι και ορκισμένοι πίστη στο Σύνταγμα και στην Ελλάδα αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, ετοίμαζαν πραξικόπημα! Από χθες, άρχισαν ξαφνικά και μέσα στο καλοκαίρι και στον δηλητηριώδη καύσωνα, παρόμοια τσιράκια με άλλο όνομα και κατ΄εντολήν της ηγεσιας του ΓΕΕΘΑ και του Καμμένου, να κυνηγούν πάλι φαντάσματα και βρυκόλακες του παρελθόντος. Αυτή τη φορά, το κατευθυνόμενο «ρεπορτάζ» του Πενταγώνου λέει ότι «τριτοετείς φοιτητές έβαλαν πρωτοετή να τρέχει και να κάνει κάμψεις στις 4 τα ξημερώματα» και ότι ήδη πραγματοποιείται «έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ένας πρωτοετής Εύελπις υποβλήθηκε σε καψόνι από τους συμφοιτητές του και ότι έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Σχολής Ευελπίδων».
Το καταγραφέν…καψόνι, ο πρασινοφρουρός Αποστολάκης και δύο αυγά Τουρκίας

Για να δούμε λοιπόν τι καταγράφουν οι ατσίδες του Πάνου Καμμένου και του πασόκου Ναυάρχου Αποστολάκη που τον ξανάφεραν νύχτα από τις κλαδικές των πρασινοφρουρών και τον τοποθέτησαν καβαλάρη στις Ένοπλες Δυνάμεις με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή οι στρατιωτικοί να βγάζουν φλύκταινες ακούγοντας το όνομα του.
«Σοβαρό περιστατικό «ανάρμοστης συμπεριφοράς» από πλευράς δύο Ευελπίδων ΙΙΙ Τάξεως σε βάρος πρωτοετούς συναδέλφους τους, σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στη Βάρη Αττικής, δημοσιοποιήθηκε από το ίδιο το Γενικό Επιτελείο Στρατού και οπωσδήποτε θέτει τη δική του «σκιά», στην καθ’ όλα λαμπρή σημερινή τελετή της επιδόσεως των ξιφών στους νέους Ανθυπολοχαγούς της Τάξεως του 2016, που φέρει την τιμητική επωνυμία «Υποστράτηγος Ανδρέας Καλλίνσκης», του ιδρυτού των θρυλικών Λόχων Ορεινών Καταδρομών του Ελληνικού Στρατού. Το περιστατικό προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ηγεσίας του ΓΕΣ, η οποία διέταξε να γίνουν με ταχύτατους ρυθμούς όλες οι προβλεπόμενες από τον Οργανισμό Λειτουργίας της Σχολής ενέργειες, υπό την επίβλεψη του ιδίου του Α’Υπαρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου (του Όπλου του Ιππικού – Τεθωρακισμένων) Δημητρίου Θωμαΐδη, ο οποίος έχει ήδη επισκεφθεί τη Σχολή για το λόγο αυτό. Συμφώνως με πληροφορίες από στρατιωτική πηγή, το δυσάρεστο αυτό συμβάν, σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα, και ενώ η Ευέλπιδες ΙV Τάξεως, οι οποίοι αύριο ορκίζονται και λαμβάνουν τα ξίφη τους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο, απουσίαζαν για ενημερωτικές επισκέψεις του σε Μείζονες Σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού στη Θράκη, όταν δύο Ευέλπιδες ΙΙΙ Τάξεως εισήλθαν σε θάλαμο των 12 ατόμων της Σχολής, και σήκωσαν στις 04:00 το ξημέρωμα έναν πρωτοετή από το κρεβάτι του, υποβάλλοντάς τον εν συνεχεία «σε επιλήψιμη και μη προβλεπόμενη σωματική δοκιμασία», κοινώς προσωπικό καψόνι ενώπιον όλων των άλλων συναδέλφων του θαλάμου τους. Από την ίδια στρατιωτική πηγή του ΓΕΣ υποστηρίζεται ότι οι δύο Ευέλπιδες ΙΙΙ Τάξεως, η τάξη των οποίων από αύριο είναι η «Διοικούσα» της Σχολής ως τεταρτοετείς, παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Σχολής με το ερώτημα της οριστικής αποπομπής τους από τη Σχολή, ενώ αν αποδειχθεί ότι υπήρχαν και άλλοι Ευέλπιδες ΙΙΙ Τάξεως οι οποίοι παρακολουθούσαν το περιστατικό, χωρίς να επέμβουν για να το σταματήσουν, τότε για αυτούς προβλέπεται ποινή αυστηράς πολυημέρου φυλακίσεώς τους εντός της Σχολής». Αυτά λέγει το κατευθυνόμενο και υπό αίρεση ανακοινωθέν που στόχο και σκοπό έχει να αμαυρώσει τη σημερινή λαμπρή τελετή. Ως ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχουμε την υποχρέωση να πούμε ένα μεγάλο «ντροπή» στον αρχηγό ΓΕΣ και να του επιστήσουμε την προσοχή σε κάτι πασόκους «κυρίους» που φοράνε άσπρα και θέλουν να σπάσουν τον τσαμπουκά στο αποφασισμένο στράτευμα.

Η παλιά υπόθεση με τα «χουντοσταγονίδια» και η σφαλιάρα στους νταβατζήδες
Με ψήφους 3 έναντι 2 είχε απαλλαγεί από το Πειθαρχικό της Σχολής Ευελπίδων ο αρχηγός της Σχολής ο οποίος, όπως είχε αποκαλύψει ψευδώς εφημερίδα, στις 27 Νοεμβρίου 2011, απεργαζόταν… πραξικόπημα με ίδρυση πυρήνων «χουντοσταγονιδίων» και είχε ηγηθεί ομάδας σπουδαστών που είχε τραγουδήσει τον ύμνο της 21ης Απριλίου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την επέτειο του Πολυτεχνείου.
Ο αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων( ανάλογες βρωμιές είχαν επιχειρήσει στο παρελθόν και για τον πατέρα του), είχε παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα της αποπομπής του. Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος εύελπις κατηγορούνταν ότι δήθεν είχε παρακούσει συγκεκριμένες εντολές κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη να μην παρελάσει, αλλά εκείνος τις παράκουσε και το έπραξε, τραγουδώντας και το «Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα». Μάλιστα, τότε είχε γίνει εισήγηση να τιμωρηθεί, αλλά αυτό δεν έγινε. Σας θυμίζει τίποτα η υπόθεση κ. Αποστολάκη;

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply