Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΟΡΓΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Επανίδρυση Δημοτικών Σχολείων Γοργόπης και Τούμπας Δήμου Παιονίας


Μετά από πολλές προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Παιονίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους δημότες μας ότι εγκρίθηκε η επανίδρυση και η λειτουργία, από το σχολικό έτος 2016 – 2017, δύο (2) Σχολικών Μονάδων στο Δήμο μας, το 3/Θ Δημοτικό Σχολείο Γοργόπης και το 2/Θ Δημοτικό Σχολείο Τούμπας (ΦΕΚ 1826/22.06.2016, ΤΕΥΧΟΣ Β’).

Τα συγκεκριμένα χωριά του Δήμου μας είναι από τα πιο δυναμικά και ζωντανά με έντονη πολιτιστική και κοινωνική δραστηριότητα και πιθανό κλείσιμο των συγκεκριμένων Σχολικών Μονάδων θα αποτελούσε την αρχή για την παρακμή δύο δυναμικών οικισμών του Δήμου μας, οι κάτοικοι των οποίων επέλεξαν να παραμείνουν στα χωριά τους στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και υλοποιώντας τις εξαγγελίες των εκάστοτε κυβερνώντων για αποκέντρωση.

Παράλληλα οι κτιριακές υποδομές στα δύο αυτά σχολεία είναι πάρα πολύ καλές ενώ τα σχολεία συντηρούνται κάθε χρόνο από το Δήμο μας. Υπάρχουν επομένως πολλοί σοβαροί, εθνικοί, κοινωνικοί, ουσιαστικοί και πραγματικοί λόγοι για τους οποίους τα συγκεκριμένα σχολεία θα  συνεχίσουν την λειτουργία τους στους δυναμικούς αυτούς οικισμούς Γοργόπης και Τούμπας.


Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν προς αυτήν την κατεύθυνση.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply