Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΠΙΣΤΟΛΗ κ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Επιστολή Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. για τη διαβούλευση του Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας
Αγαπητή / Αγαπητέ,

Η σημερινή Κυβέρνηση όσο περισσότερο απαξιώνεται από την πλειοψηφία των πολιτών τόσο περισσότερο η κοινωνία αναζητά μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση. Αυτό αυξάνει τις ευθύνες μας για τη διαμόρφωση μιας  συγκεκριμένης, τεκμηριωμένης και αξιόπιστης κυβερνητικής πρότασης.
Αυτή η πρόταση φιλοδοξούμε να είναι το ελληνικό σχέδιο εξόδου από την κρίση, με το οποίο θα εμπνεύσουμε ξανά εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση στον ελληνικό λαό. Αυτό που θα εκπλήξει θετικά τους πάντες. Τους εταίρους μας, αλλά πάνω απ’ όλα τις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Μια νέα συμφωνία αλήθειας με την Ευρώπη και την ελληνική κοινωνία.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στις 16 Ιουνίου ανακοίνωσε την έναρξη της ανοικτής διαβούλευσης, η οποία αποσκοπεί στη διαμόρφωση ενός κυβερνητικού προγράμματος έξω από τα κομματικά στεγανά.
Θέλουμε να συνδιαμορφώσουμε μαζί την πρότασή μας, η οποία ουσιαστικά θα είναι μία Συμφωνία Αλήθειας με τους πολίτες.
Παραμένουμε πιστοί σ’ αυτό που είπαμε από την αρχή. Θέλουμε να δώσουμε την ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας. Και η διαδικασία της διαβούλευσης, όπως την έχουμε σχεδιάσει, ενισχύει την προσπάθεια για ένα πρόγραμμα σοβαρό, εφαρμόσιμο, αξιόπιστο.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν από σήμερα στην ηλεκτρονική μας διαβούλευση (diavoulefsi.nd.gr). Είναι μία καινοτόμος πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να τοποθετηθούν επί συγκεκριμένων θεμάτων, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ακούσουμε τις απόψεις τους και να είμαστε σίγουροι ότι το πρόγραμμα που εκπονούμε έχει μονίμως το «δάχτυλό του» πάνω στο σφυγμό της κοινωνίας.
Στο πλαίσιο της δράσης αυτής, οι επιμέρους Γραμματείες του Κόμματος αναλαμβάνουν την διεξαγωγή ειδικών θεματικών κύκλων διαβούλευσης στους οποίους μετέχουν όλοι οι πολίτες.
Επιθυμούμε έναν ελεύθερο διάλογο στον οποίο ο καθένας και η καθεμία θα μπορέσει ουσιαστικά να συνεισφέρει. Χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες για την καταγραφή και επεξεργασία όλων των απόψεων έτσι ώστε να προκύψουν απτά συμπεράσματα που θα μπορέσει να αξιοποιήσει η Γραμματεία Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.
Με βάση τα παραπάνω οι Γραμματείες του Κόμματος, το αμέσως επόμενο διάστημα (επισυνάπτεται αναλυτικό πρόγραμμα και τα θέματα διαβούλευσης) διοργανώνουν στα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος (Λ. Συγγρού 340, Καλλιθέα), ειδικούς κύκλους διαβούλευσης για το κυβερνητικό πρόγραμμα, στους οποίους σας καλούμε να συμμετέχετε.
Για τη Νέα Δημοκρατία, για όλους μας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά η συμμέτοχη σας.

Με εκτίμηση,
Λευτέρης Κ. Αυγενάκης

Γραμματέας Π.Ε. Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply