Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΟΙΟΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ................
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σε μια μικρή πόλη όπως το Κιλκίς είναι αδύνατον, οι διαφόρων ειδών εκλεγμένοι να μην αντιλαμβάνονται ότι ...ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.
Το αυτονόητο όμως φαίνεται ότι παραμένει ζητούμενο για την δημοτική αρχή μηδέ του Δημάρχου εξαιρουμένου  ...βεβαίως βεβαίως.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό γιατί δεν έχει σχέση με εικονικά η υπερτιμολογημένα παραστατικά, πράγμα που θα οδηγούσε τη σκέψη σε κατάχρηση η κλοπή δημοσίου χρήματος, όπως συνηθίζεται να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στο δήμο αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο και ακούει στο όνομα ψυχανάλυση.
Πολύ καλά διαβάσατε. Ακούει στο όνομα ψυχανάλυση και έχει σχέση με φοβίες και ανασφάλειες που μπορεί να πουλάει ένας τενεκές σε κάποιον άλλο τενεκέ.
Χρησιμοποιώ καθ υπέρβαση τον όρο τενεκές, αν και δεν απέχει πολύ από την αλήθεια, για να γίνει κατανοητό και ορατό στον αναγνώστη το έγκλημα που συντελείται σε κάθε δήμο, όταν στην αυλή δημάρχων καλλιεργούνται, ευδοκιμούν και πωλούνται ανασφάλειες και φοβίες.
Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμβαίνει και στο δήμο μας, καθώς εκδοτικό συγκρότημα καλλιεργεί τις ανασφάλειες και φοβίες ενός ανδρός για να μπορεί στη συνέχεια να πουλάει ως εκδούλευση, την λύση.
¨Οποιον στηρίζουμε εμείς είναι δήμαρχος¨ είναι η συνήθης φράση ενός εκ των εκδοτών και με αυτό ως σημαία, στο δήμο Κιλκίς "επικυριαρχία" ασκούν οι εκδότες οι οποίοι ανταλλάσουν την αγάπη τους για τους μετανάστες με ...άρτο επιούσιο, την δε στήριξή τους στον δήμαρχο, εκτός των άλλων και με "κατ αποκλειστικότητα" δηλώσεις ακόμα και για τις επετείους του νομού.
Αγαπητοί μας άρχοντες είναι κατανοητές οι φοβίες σας αλλά όσο ανασφαλείς και αν είστε, λόγω άγνοιας ή έλλειψης δυνατοτήτων, εμπιστευτείται τους συμβούλους σας, οι οποίοι έχουν και τις γνώσεις και τα προσόντα να προσφέρουν κάτι παραπάνω σε αυτόν τον τόπο.

Σταματήστε να σέρνεστε πίσω από άτομα μηδενικών δυνατοτήτων οι οποίοι βλέπουν μόνο την τσέπη τους για να μήν αναγκαστείται και εσείς κάποτε να μας πείτε, μαζί τα φάγαμε.



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Δημοσιογράφος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply