Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο κ. ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
Ένας από τους πλέον δραστήριους συμπολίτες μας, ο Θεόδωρος Παυλίδης δικηγόρος, συγγραφέας και Τουρκολόγος, παραιτήθηκε από πρόεδρος αδελφοποιήσεων του Δήμου Κιλκίς.
Επί Δημαρχίας Σισμανίδη Δ. είχαν τελεστεί πάρα πολλά γεγονότα τα οποία δεν βοηθούσαν στην ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των αδελφοποιημένων δήμων και μεταξύ ανευθύνων - υπευθύνων (ντενεκέδων όπως τους λέω εγώ)  του Δήμου Κιλκίς με τον πρόεδρο κ. Παυλίδη.
Επικοινωνήσαμε να μάθουμε ποίοι ήταν οι λόγοι της παραίτησής του και πήραμε την ακόλουθη λακωνική απάντηση: «Οι λόγοι αναφέρονται στην αίτηση παραίτησής μου. Εάν θέλει ο Δήμος  μπορεί να τις δημοσιοποιήσει».
Όμως επειδή γνωρίζουμε και τα γεγονότα που έγιναν κατά την εδώ παρουσία των Κυπρίων, μάλλον αυτά ήταν το κερασάκι στην τούρτα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Δεν στέγνωσε η μελάνι από το χθεσινό μας δημοσίευμα και έσκασε σήμερα η πρώτη παραίτηση και επειδή ο Χαλίφης του Δημάρχου στραβά, πολύ στραβά αρμενίζει, ας περιμένει και άλλες έγγραφες αναφορές που δεν θα τιμούν την Δημοτική αρχή και προ πάντων το Δήμαρχο, που όπως είπε σε λαϊκή συνέλευση στο ΧΈΡΣΟ, του δεξιούς  τους……… (είναι μαγνητοσκοπημένο από την kilkiswebtv)

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply