Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΓΙΩΤΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Μια ακόμη ποδοσφαιρική εκδρομή θα πραγματοποιήσει η Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
Αυτή τη φορά θα μεταβεί στην Κατερίνη όπου θα δώσει φιλικά παιχνίδια με την Ακαδημία του παλαίμαχου άσου του Παναθηνα'ι'κού Στέργιου Γιώτσα. Θα αγωνιστούν τα τμήματα προτζούνιορ Ίντερ του Μιχάλη Αναστασιάδη και τζούνιορ Ρεάλ του Κώστα Ντουντούκη.
Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου από τις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.
Οι φιλικοί αγώνες εντάσσονται στον Ετήσιο Προγραμματισμό της Ακαδημίας και θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο ένταξης των δυο Ακαδημιών στο Δίκτυο Ακαδημιών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ




ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΝ ΑΤΕΡΜΟΝΑ

Σε ένα ακόμα μεγάλο τουρνουά θα δώσει δυναμικό παρών ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Πρόκειται για το διεθνές τουρνουά που κάθε χρόνο τέτοια εποχή διοργανώνει ο καθηγητής κος Σάκης Λάιος στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα στον Άγιο Παντελεήμονα Κιλκίς. Η αγωνιστική δράση ξεκινάει την Δευτέρα 27 Ιουνίου και λήγει με τους τελικούς την Πέμπτη 30 Ιουνίου. 
Όλοι οι αγώνες θα είναι απογευματινοί με τους Παίδες (γεν 2001-02) να αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα την ομάδα του Ολυμπιακού στις 18.15 ενώ την Τρίτη και Τετάρτη θα αγωνιστούν αντίστοιχα με τους Μπέμπηδες και την ομάδα Michigan από τις ΗΠΑ.
Οι Προπαίδες στο πρώτο τους παιχνίδι τη Δευτέρα στις 19.45 αγωνίζονται με τον Ολυμπιακό και αντίστοιχα τη Τρίτη και Τετάρτη με επίλεκτη ομάδα από την Σουηδία και την ΑΕΛ.
Τέλος, οι Τζούνιορ θα παίξουν στην πρεμιέρα στις 19.45 με τους Μπέμπηδες και τις επόμενες αγωνιστικές των αγώνων κατάταξης μεΓιαννιτσά και ΑΕΛ.
Αυτή θα είναι η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση των τμημάτων της Ακαδημίας, κλείνοντας το Ετήσιο Πλάνο με ένα πολύ ποιοτικό  τουρνουά. 



https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply