Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ …..ΤΡΕΛΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



21η  Ιουνίου 2016, ημέρα μνήμης και τιμής στους πεσόντες στην επική μάχη του Κιλκίς
Όλες οι Δημόσιες Υπηρεσίες, σπίτια και καταστήματα, καθώς και οι δρόμοι του Κιλκίς είναι σημαιοστολισμένοι. Δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξεις οπουδήποτε και να μη βλέπεις την καθαριότητα να λάμπει σε όλη την πόλη του Κιλκίς. Οι κάδοι εξαφανίστηκαν από την 21η Ιουνίου μια και ο Δήμος Κιλκίς μερίμνησε, κατά τα πρότυπα των Ευρωπαϊκών πόλεων, να τα έχει κάτω από την επιφάνεια της γης.
Ημέρα γιορτής. Τα μεγάφωνα διάσπαρτα από την στροφή του Νοσοκομείου μέχρι το φανάρι που στρίβεις για το Δημαρχείο. Ο κόσμος χειροκροτεί.
Στην εξέδρα των επισήμων υπάρχει πολύς κόσμος. Σκέφτομαι θα είναι όλοι κάτω από το στέγαστρο λόγω του καύσωνα. Μέσα σε όλους δεν μπορώ να ξεχωρίσω πρόσωπα. Στην θέση του Δήμαρχου την μία βλέπω τον Σισμανίδη και την άλλη τον Μουζάλα. Λές να είναι και οι δύο εδώ σκέφτηκα. Ακούω κάποιον να φωνάζει, Δήμαρχε; Κοιτάζω  και βλέπω πάλι τον Μουζάλα.
Ακούω την μπάντα του Δήμου Κιλκίς αποτελούμενη από 60 μουσικούς και λέω, μπράβο στον Δήμαρχο και συνεχίζω προς το τέρμα της παρέλασης.
Όσοι βρίσκονται κοντά στο τέλος της παρέλασης, περίπου στο ύψος της Εθνικής Τράπεζας, βλέπουν εγκατεστημένους πάγκους, που έβαλε ο Δήμος Κιλκίς, και δίνει από ένα μπουκαλάκι νερό να ξεδιψάσουν τα παιδιά από την κάψα του καλοκαιριού μια και η θερμοκρασία πλησίασε του 40 βαθμούς κελσίου.
Βλέπετε ο Δήμος σκέφτηκε τα παιδιά, τα παιδιά του Δήμου του που τα θεωρεί και δικά του παιδιά και είπε να προσφέρει ¨ένα ποτήρι νερό¨.  Και όχι μόνο. Όσα από τα παιδιά ¨τραβούσε η όρεξή τους¨ τα πρόσφεραν και από ένα μικρό παγωτό.
Πόση τάξη, τι προγραμματισμός σκέφτηκα. Σε λίγο ακούω από τα μεγάφωνα, που όπως είπαμε ήταν σχεδόν σε όλη την 21η Ιουνίου, ότι στην εξέδρα είναι και ο πρωθυπουργός μας κ. Αλέξης Τσίπρας και στέκεται προσοχή στην ανάκρουση του Εθνικού μας ύπνου.
Μα είναι δυνατόν σκέφτηκα ο κ. Τσίπρας να σταθεί προσοχή …. Και τινάζομαι από το κρεβάτι μου

Ήταν όνειρο.

Θεόφιλος Κυριακίδης
Δημοσιογράφος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply