Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ: ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Παρά τις καταστροφολογίες και το σκηνικό πόλωσης που τροφοδότησαν οι υπέρμαχοι της παραμονής της Μ.Βρετανίας στην αντεθνική Ε.Ε ακόμα και με μια τραγική δολοφονία, οι Βρετανοί ψήφισαν έξοδο απο την Ε.Ε.
Απο εκείνη την στιγμή και μετά όλα τα ΜΜΕ εντός και εκτός Βρετανίας, συμπεριλαμβανομένων και των Ελληνικών, περνάνε το μήνυμα της μετάνοιας των υπέρμαχων του Όχι και ότι θα ήθελαν να βγει ΝΑΙ σε μια δεύτερη σκέψη. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, αυτό είναι ένα προπαγανδιστικό μέσο για να καλύψει τις διακρατικές συμφωνίες που θα καλύψουν την έξοδο της Μ. Βρετανίας απο την Ε.Ε σαν να μην έγινε τίποτα.
Στην χειρότερη, μας προετοιμάζουν ως κοινή γνώμη για τον μη σεβασμό και μη εφαρμογή της απόφασης του δημοψηφίσματος. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε μιας και στην Ελλάδα έχει ήδη ανατραπεί απόφαση δημοψηφίσματος από τους "Σοσιαλδημοκράτες" του ΣΥΡΙΖΑ και τους κεντρώους των ΑΝΕΛ.
Όπως και να έχει θα φανεί και θα πάρει σάρκα και οστά ο μεγάλος φόβος των υποτακτικών της Μέρκελ, ο φόβος αυτός είναι η αποκάλυψη του ότι κανένας κίνδυνος καταστροφής δεν υπάρχει από την έξοδο απο την Ε.Ε. Μπορεί οι συνθήκες για κάθε κράτος να είναι διαφορετικές, όμως μετά απο τις δυσκολίες που θα έρθουν υπάρχει ένα φως ανάκαμψης και ανάπτυξης μετά από ανασυγκρότηση της εκάστοτε Εθνικής οικονομίας, μιας και πιο εχθρικό περιβάλλον ανάπτυξης απο τον έλεγχο της Ευρώπης των Τοκογλύφων - Τραπεζιτών δεν μπορεί να υπάρξει.

Η Ελλάδα όμως με τους πολιτικάντηδες που ακόμα την κυβερνούν, είναι σχεδόν βέβαιο ότι από την Ε.Ε θα φύγουμε μετά από την εθελούσια έξοδο ακόμα και της Γερμανίας...

Χατζησάββας Κ.Χρήστος
Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή
βουλευτής Κιλκίς

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply