Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΥΡΩΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ BREXIT
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Γράφει Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
Οι  δημοσκοπήσεις για το  δημοψήφισμα στην Αγγλία  έπεσε παταγωδώς έξω. Το  αποτέλεσμα ήταν τελικά ακριβώς το αντίθετο από τα προβλεπόμενα τους.  Ο ευρωσκεπτικισμός  ήταν  το  αγκάθι της Ε.Ε που  τώρα  θα την ματώσει, με την λανθασμένη πολιτική που όπως ξέρουμε όλοι, αποφάσιζε και όριζε το Βερολίνο. 
- Ερώτημα...γιατί αποφάσισαν να κάνουν  δημοψήφισμα??? Για το λαό της Αγγλίας σημαντικός λόγος είναι η τρομοκρατία και η ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών.  Αποφάσισαν  να βάλουν σύνορα στη χώρα τους και  ας έχουν κατά τα ακούσματα , οικονομικές επιπτώσεις. 
-Στην Ελλάδα ποιους έχουμε που υποστηρίζουν τον ευρωσκεπτικισμό,?? ποιος  είναι ο πολιτικός  αρχηγός που θεωρείται ιδρυτικό μέλος του ευρωσκεπτικισμού και μάλιστα με τη θέση του αντιπροέδρου,??? ποιος έκρουε τον κώδωνα  κινδύνου της ευρωπαϊκής πολιτικής και ιδιαίτερα για τη χώρα μας, μέσα στο ευρωκοινοβούλιο,??  ποιος έλεγε  στους Ευρωπαίους ποια είναι τα σύνορα της ΕΕ, που δε γνώριζε κανείς, η μάλλον δεν ήθελαν να αναφέρονται για σύνορα.??  Δυστυχώς  είναι λίγοι αυτοί που το γνωρίζουν, και σε αυτό ευθύνονται τα συστημικά ΜΜΕ, που το αποφεύγουν σα τον διάολο  το λιβάνι. Η απάντηση αφορά  τον πρόεδρο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, τον κ.Γιώργο Καρατζαφέρη,  αντιπρόεδρο του ευρωσκεπτικισμού στην Ευρώπη και τον μοναδικό στην Ελλάδα. Μέχρι  στιγμής δεν άκουσα απο κανένα  δημοσιογραφικό μέσο να αναφέρεται για τον εκπρόσωπο του Ευρωσκεπτικισμού στην Ελλάδα, και να πάρουν μια εμπεριστατωμένη άποψη  για τις εξελίξεις στην Αγγλία και τις συνέπειες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Το kilkiswebtv θεωρώ ότι θα πρωτοπορήσει και σε αυτό το θέμα, και θα στεναχωρήσει ορισμένους που νομίζουν ότι ο Θεόφιλος Κυριακίδης θα έπρεπε να φιλάει κατουρημένες ποδιές.  Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο μέσο δεν έχει σύνορα στην πληροφόρηση. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply