Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Πετυχημένο το End Season Party του Kinesis - Gym
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το Σάββατο 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε το αποχαιρετιστήριο πάρτυ που διοργάνωσε το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym για να κλείσουμε και να αποχαιρετήσουμε την επιτυχημένη Fitness σεζόν που πέρασε.


Η επιτυχία που είχε το End Season Party μας γέμισε ευτυχία και ικανοποίηση ότι η συνεχόμενη προσπάθεια μας αποδίδει καρπούς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και μας γέμισαν χαρά με τον ενθουσιασμό τους. Ακόμη μεγαλύτερο ευχαριστώ στις μικρές μας φίλες που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά και μια ευχάριστη νότα με τις παιδικές φωνούλες και τα γέλια τους. Το παιδικό τμήμα ZUMBA για ακόμη μια φορά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό αποδεικνύοντας μας ότι κάθε φορά γίνονται και καλύτεροι .Μπράβο και στους γονείς που ήταν εκεί να τους καμαρώσουν παρά την υψηλή θερμοκρασία!

Η επίσημη ZUMBA Instructor του γυμναστηρίου μας Barbora Κοσμίδου συνόδευε την παιδική ομάδα Zumba, χωρίς την προσπάθεια και την υπομονή της δεν θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα γι αυτό και την ευχαριστούμε πολύ !Στο τέλος δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν για να πιστοποιηθεί η προσπάθεια τους όλη την σεζόν.

Επίσης η ομάδα Ζumba Fitness χόρεψε επί μια ώρα σε ρυθμούς Zumba και Latin και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.


Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του ομαδικού προγράμματος Bodybalance και συμμετείχαν μέλη και μη του γυμναστηρίου.

Η χαλαρωτική μουσική του προηχογραφημένου προγράμματος σε συνδυασμό με τις ασκήσεις που γυμνάζουν όλο το σώμα και τον ειδυλλιακό εξωτερικό χώρο σε παρέσυραν να γίνεις ένα με την ομάδα του Kinesis –Gym ακόμα και αν δεν είχες δοκιμάσει ξανά. Όλοι οι επισκέπτες πήραν μια γεύση από τι γίνεται στις αίθουσες του γυμναστηρίου, έμειναν έκπληκτοι από τις έμπειρες γυμνάστριες και η θέληση να δοκιμάσουν και να ενταχθούν σε κάποια ομάδα όλο και ανεβαίνει.


Στο τέλος ακολούθησε pool party στην πισίνα και η διασκέδαση κράτηση έως αργά το βραδύ. Η άψογη συνεργασία με τον Alexandros sport center έκανε την εκδήλωση ακόμη πιο εντυπωσιακή .Ευχαριστούμε από καρδιάς την διεύθυνση του Αlexandros Sport Center για την υπέροχη φιλοξενία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του.

Οι εκδηλώσεις του Kinesis-Gym δεν σταματούν εδώ, συνεχίζουμε δυναμικά όλο το καλοκαίρι γιατί εσείς μας το ζητήσατε δίνοντας μας ώθηση για νέα πρωτοπόρα events. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σάββατο 9 Ιουλίου στις 19:00 στην Πλατεία Ειρήνης όπου θα γίνει το πρώτο μεγαλύτερο Fitness event του καλοκαιριού για τα δεδομένα της πόλης μας με το "First Fitness and ART day" να γίνεται θεσμός.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply