Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΕΡΙ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΤΩΝ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ kilkiswebtv
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Προς τον ιδιοκτητή της Kilkiswebtv κ. Θεόφιλο Κυριακίδη
Κύριε Κυριακίδη,
Με αφορμή το δημοσιεύμα σας σχετικά με τη μη αποστολή πρόσκλησης εκδήλωσης του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην ηλεκτρονική σας εφημερίδα σας δηλώνουμε ότι:

Εκ παραδρομής δεν εστάλη (ως όφειλε) η ανακοίνωση της εκδήλωσης του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς σε συνεργασία με τον Δήμο Κιλκίς με τίλτο "Κιλκίς Πόλη Προσφύγων" στο έγκριτο μέσοwww.kilkiswebtv.blogspot.gr.
Αυτό μέχρι να ομιλείτε για υποτίμηση των Ενοριτών ή για ιδιωτικοποίηση απέχει πολύ από την αλήθεια. Άλλωστε εσείς αναφέρεστε ότι μέχρι πρότινος λαμβάνατε τις ηλεκτρονικές μας ενημερώσεις. Προς τι λοιπόν οι συγκεκριμένοι χαρακτηρισμοί;
Αυτή είναι η αλήθεια και κάθε άλλη σκέψη απλά δεν έχει καμία βάση και δεν ισχύει.
Σαφώς θα συνεχίσουμε να αποστέλλουμε τις δραστηριότητες μας και σε εσάς και στα υπόλοιπα τοπικά Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στο ν. Κιλκίς προς ενημέρωση των Κιλκισιωτών πολιτών.
Για το Γραφείο Τύπου της Ι. Μητροπόλεως
Χρήστος Καναρόπουλος

Υ.Σ. Η εξήγηση μας δεν απευθύνεται τόσο στο κοινό (δεν το αφορά άλλωστε) αλλά σε εσάς και ένα τηλέφωνο θα αρκούσε για να δώσει επαρκείς εξηγήσεις από την πλευρά μας.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κύριε Καναρόπουλε, 
Πρώτον δεν είμαι μοναδικός ιδιοκτήτης τηw kilkiswebtv. Είμαι δημοσιογράφος και μάλιστα ο παλαιότερος εν ζωή στον Νομό Κιλκίς (Οκτώβριος 1973)

Σας ευχαριστώ που το βεβαιώνεται και εσείς ότι έως τώρα μου στέλνατε τις ενημερώσεις. Άρα πρέπει να απαντήσετε στους αναγνώστες της  kilkiswebtv, ποιος έσβησε από τον κατάλογο των ΜΜΕ του Κιλκίς την kilkiswebtv και γιατί, διότι το κομπιούτερ από μόνο του δεν διαγράφει τίποτε!  Εσείς όπως και ο κ. Δήμαρχος ξέρει την επιθετικότητά σας εναντίον του προσώπου μου και κατ' επέκταση κατά της kilkiswebtv. Αναφέρομαι γιά τις καταθέσεις στεφάνων την 21η Ιουνίου.

Λέτε πως η εξήγησή σας  " δεν απευθύνεται τόσο στο κοινό γιατί δεν το αφορά". Δηλαδή δεν αφορά τους ενορίτες του Αγίου Δημητρίου, που είναι συντοπίτες μου και με παρακολουθούν, ποιός είναι η αιτία που δεν μαθαίνει και από την kilkiswebtv το τι γίνεται στην ενορία τους; Λυπάμαι που υποτιμάτε την νοημοσύνη των ενοριτών του Αγίου Δημητρίου.

Και τέλος, ένα τηλέφωνο θα αρκούσε ......   μπλα..μπλα...μπλα. Ε αφού το διαπιστώσατε γιατί δεν μου πήρατε  ένα τηλέφωνο να το διαγράψω από το μπλοκ;  Αλλά.....

Θεόφιλος Κυριακίδης
Δημοσιογράφος


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply