Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ: 26ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 19 ΑΤΟΜΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Επίθεση με μαχαίρι πραγματοποίησε πρώην υπάλληλος σε κέντρο για άτομα με αναπηρίες στην Ιαπωνία σκοτώνοντας 19 άτομα και τραυματίζοντας 24.

Η αστυνομία στην Σαγκαμιχάρα, της περιφέρειας Καναγκάουα, περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Τόκιο, συνέλαβε τον 26χρονο Σατόσι Ουεμάτσου, ανέφεραν τα ιαπωνικά ΜΜΕ.

Το προσωπικό του κέντρου κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας ότι ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρι βρισκόταν στο χώρο του κέντρου Tsukui Yamayuri-En.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Asahi Shimbun, ο ύποπτος είπε στην αστυνομία: «Θέλω να απαλλάξω τον κόσμο αυτό από τους ανάπηρους».

Από τα 19 άτομα που πέθαναν, τα τέσσερα έπαθαν ανακοπή καρδιάς, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Οι τραυματισμένοι διακομίστηκαν σε τουλάχιστον έξι νοσοκομεία στο δυτικό Τόκιο.

Το κέντρο έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι και 150 ατόμων.

Τέτοιοι μαζικοί φόνοι σπανίζουν στην Ιαπωνία. Το πιο πρόσφατο επεισόδιο διαδραματίστηκε το 2001, όταν οκτώ παιδιά μαχαιρώθηκαν στο σχολείο τους από έναν πρώην επιστάτη.

Οι ΗΠΑ εξέφρασαν τα ειλικρινή συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των θυμάτων. «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την εκδήλωση τέτοιας βίας. Το γεγονός ότι η επίθεση έγινε σε κέντρο ατόμων με αναπηρίες την καθιστά ακόμη πιο αποτρόπαιη και παράλογη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νεντ Πράις, εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.







Πηγή: sofokleousin.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply