Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




@@Η kilkiswebtv είναι απέναντι σε εκείνους που μας στερούν το χαμόγελο από τα χείλη, εκείνους που μας στερούν τα κεκτημένα με νόμιμο τρόπο «δημόσια και ιδιωτικά αγαθά». Απέναντι σε όσους πολεμούν την γλώσσα μας, την θρησκεία μας, την σημαία μας, την Μακεδονία μας και την ίδια την ζωή μας με άδικα μέτρα.
 Θ. Κυριακίδης

@@Βρε Κούλη, ήθελα να ήξερα, γιατί είπες ότι ήσουν πολιτικός κρατούμενος; Τι σου έκαναν; Σου πήραν την πιπίλα; Πάντως αν αρχίσεις να μη λες τέτοια, θα είναι θέμα χρόνου για να πέσει ο Τσίπρας.


@@ Λένε οι του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Αλέξης έχει προσήλωση στην Δημοκρατία». Σε ποια Δημοκρατία; Την ΣΥΡΙΖΑιϊκα; Για αυτό δεν πήγε στην Βουλή;


@@ Μπορεί να έδωσε ο Τσίπρας εντολή στον Βαρουφάκη για να συνταχθεί ένα plan B αλλά ο Κνίτης Αλέξης δεν το θυμόταν. Κρίμα που σπούδασες στην μεγάλη σχολή της ΚΝΕ.

@@ Γράφουν: «Τα ΜΑΤ άρχισαν να περιφρουρούν τους πλειστηριασμούς
σπιτιών». Βρε τους ψεύτες! Θαρρείς και δεν ξέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κατήργησε τα ΜΑΤ και απαγόρευσε τους πλειστηριασμούς!


@@ Ο μισθός σας φέτος θα είναι μεγαλύτερος κατά 75%! Από αυτόν της επόμενης χρονιάς.



@@ ΦΑΜΕΛΛΟΣ: «ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι έβαλλαν αυτογκόλ και ξεπουλήθηκαν!» Τουλάχιστον σε καλή τιμή ή σαν κι εσάς για πενταροδεκάρες;




@@ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ: «Η Κυβέρνηση Καραμανλή έφερε τα Μνημόνια!» Άντε τώρα να τον πείσεις ότι αυτός προσπαθούσε να βάλλει την αλυσίδα στο ποδήλατο εν κινήσει!



@@ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΣΥΡΙΖΑ: «Νόμιμες οι καταλήψεις». Άντε να τον πείσεις ότι η κατάληψη της ξένης περιουσίας δεν είναι νόμιμη. Ποιο ηλ@@@@ς πεθαίνεις.


@@ Εγκαινιάστηκε το Νοσοκομείο της Σαντορίνης. Και έχει μία γυναικολόγο!! Και ύστερα παραπονιόμαστε και εμείς που έχουμε και δύο τραυματιοφορείς!

@@ Μετά από την νομιμοποίηση των καταλήψεων, λέτε να έχουμε και νόμιμους βιασμούς, νόμιμες κλοπές και νόμιμες ληστείες;

@@ Έμαθα πως μετά από το φίδι που μπήκε στο Νοσοκομείο, σειρά έχει να μπει
ένας «ταύρος» για να τα κάνει λίμπα! Άντε γιατί……πολύ θάρρος πήρανε κάτι γιατροί!




@@Χθες Παρασκευή είχαν φιέστα οι ΚΝΕ στο Χέρσο. Μεταξύ αυτών και πέντε Κνίτες Πακιστανοί!



@@ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ: «Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τίποτε δεν θα
παραγραφεί». Ούτε φόροι, ούτε ΕΝΦΙΑ, ούτε και τα… Εκτός από τα μεγάλα εγκλήματα που έκανε ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.


@@ Τα ψέμματα και η διαστρέβλωση της αλήθειας δεν έχουν όρια. Όταν στο
δημοτικό συμβούλιο ζήτησε ο Ν. Ταχτσίδης να απαντήσει ο Δήμαρχος στην ερώτηση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γ. Αμανατίδης. Ο Δήμαρχος του είπε: «Τι είσαι εσύ, δικηγόρος του;  Και ο Τχτζίδης όχι μόνο δεν το «κατάπιε» αλλά έδωσε αποστομοτική απάντηση στον Δήμαρχο.

@@ ΚΟΥΙΖ: «Ποιος εκλεγμένος στο Δήμο Κιλκίς, ήθελε να φύγει πριν τελειώσει το
δημοτικό Συμβούλιο και είπε τρία διαφορετικά ψέμματα σε τρεις διαφορετικούς ανθρώπους; Στο έναν είπε γιορτάζει ο γιός μου, στον άλλο είπε πως θα πάει στην μάννα του και στον τρίτο ότι είναι άρρωστος ο ίδιος;  Ευτυχώς δεν υπήρχε τέταρτος, μπορεί να τον έλεγε ότι είναι έτοιμος να γεννήσει!

@@ Και μία οφειλόμενη ενημέρωση σε χειριστή ανώνυμου μπλογκ. Η kilkiswwebtv μετά την ανάρτηση του ανώνυμου δημοσιεύματος για το νοσοκομείο, επικοινώνησε με τους υπεύθυνους και τους είπε, πως αν τους ενοχλεί να το «κατεβάσει». Η απάντηση ήταν: «όχι, γιατί ξέρω τον αποστολέα και θα τον @@@@@@». Δεν νομίζω να αμφιβάλλει κανείς για την αξιοπιστία των λόγων του!

@@ Δεύτερη (μετά την πρώτη από τον Ιανουάριο του 2015) και τελευταία προειδοποίηση. Να μη ξανασυκοφαντήσει την kilkiswebtv η συγκεκριμένη ανώνυμη σελίδα. Εκτός και εάν θέλει και από εμάς «ανάλογη συμπεριφορά»





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply