Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » 5.000 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΕΦΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ) παρέχει σε συνεργασία με τον Τηλεοπτικό και Ραδιοφωνικό Σταθμό ΣΚΑΙ στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλοι Μαζί Μπορούμε" υποτροφίες σε μαθητές που πρόκειται να φοιτήσουν στην Α' και τη Β' Λυκείου.


Τα κριτήρια για τη λήψη υποτροφίας είναι η επίδοση των μαθητών στα Διαγνωστικά Τεστ που θα διεξαχθούν στις 7 Σεπτεμβρίου (από τις 11.30 π.μ.) και στις 12 Σεπτεμβρίου (από τις 13.00 μ.μ.) σε μία από τις συμμετέχουσες φροντιστηριακές μονάδες σε όλη την Ελλάδα και κοινωνικά κριτήρια. Ο κάθε μαθητής που θέλει να είναι υποψήφιος για υποτροφία θα πρέπει να εξεταστεί σε ένα μόνο τεστ (σε μια από τις δύο παραπάνω ημερομηνίες), σε μιά φροντιστηριακή μονάδα. Σε άλλη περίπτωση θα αποκλείεται από το πρόγραμμα των υποτροφιών.






Πηγή: dikaiologitika.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply