Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Μετά τα περιστατικά της Κυριακής με τις επιθέσεις αιτούντων ασύλου στην Γερμανία, οι πρόσφυγες έχουν πανικοβληθεί φοβούμενοι για το τι μπορεί να συμβεί σε αυτούς εάν οι αρχές αρχίσουν να λαμβάνουν σκληρότερα μέτρα ώστε να προλάβουν τυχόν επιθέσεις στο μέλλον.

Ένας βομβιστής αυτοκτονίας, Σύρος στην καταγωγή, πυροδότησε εκρηκτικά έξω από φεστιβάλ μουσικής το βράδυ της Κυριακής. Ο ίδιος σκοτώθηκε ενώ δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν. Οι γερμανικές αρχές αναφέρουν πως ο άντρας βρισκόταν στην Γερμανία τα τελευταία δύο χρόνια, ωστόσο πέρυσι απορρίφθηκε η αίτηση ασύλου του και του είχε επιτραπεί να παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο. Ήταν γνωστός στις αστυνομικές αρχές του Άνσμπαχ όπου σημειώθηκε η επίθεση για εγκλήματα σχετικά με ναρκωτικά ενώ υπάρχουν αναφορές πως είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας στο παρελθόν.   

Ήταν ένα ακόμη κρούσμα επίθεσης στην Γερμανία τις τελευταίες ημέρες μετά και το χθεσινό περιστατικό στο Ρόιτλινγκεν όπου ένας Σύρος που είχε κάνει αίτηση ασύλου σκότωσε με ματσέτα μία γυναίκα και τραυμάτισε άλλους δύο.  

Μετά από αυτές τις εξελίξεις σε πολλά γκρουπ στο Facebook και το Twitter, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του Vocativ, αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες δηλώνουν τον φόβο τους για το τι μπορεί να συμβεί σχετικά με τις δικές τους αιτήσεις και κατά πόσο πλέον θα ελέγχονται αυστηρότερα. «Πρέπει να κάνουμε κάτι αλλιώς θα υπάρχουν τρομερές συνέπειες για τους ανθρώπους - Δύο επιθέσεις σε μια μέρα» αναφέρει ένας χρήστης ενώ ένας άλλος γράφει χαρακτηριστικά: «Αυτό το άτομο δεν αντιπροσωπεύει κανέναν, αλλά τον εαυτό του. Εμείς οι Σύροι δεν είμαστε καθόλου υπεύθυνοι γι 'αυτόν». 

Άλλοι κάνουν έκκληση για επαγρύπνηση εντός των κοινοτήτων τους, συμφωνώντας πως θα ενημερώνουν τις αρχές εάν παρατηρούν κάτι ύποπτο. «Λοιπόν, τι πρέπει να κάνουμε; Νομίζω πως όποιος γνωρίζει έναν από αυτούς πρέπει να τον αναφέρει στην αστυνομία αλλιώς θα είναι συνεργός» σημειώνει με post στο twitter ένας χρήστης.

Η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ αντιμετωπίζει έντονη κριτική για τις πολιτικές μετανάστευσης μετά από μία εβδομάδα όπου εκτός του περιστατικού με τον βομβιστή στο Ανσμπαχ και του περιστατικού στο Ροϊτλινγκεν είχε και το κρούσμα με τον 17χρονο Αφγανό αιτούντα ασύλου που επιτέθηκε σε επιβάτες τρένου στο Βίρτσμπουργκ. Ο έφηβος δράστης σύμφωνα με αναφορές ήταν επηρεασμένος από την προπαγάνδα του Ισλαμικού Κράτους.






Πηγή: lifo.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply