Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΤΑ... ΕΨΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΡΓΟΥ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ - «ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΡΕΝΑ, ΛΙΜΑΝΙΑ, ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ...» [βίντεο]
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με συνθήματα κατά της κυβέρνησης τελέστηκαν το πρωί της Κυριακής τα εγκαίνια κατασκευής υπόγειας διάβασης στα Σαράγια Τρικάλων.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη, η Υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, οι Βουλευτές Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, Παναγιώτα Δριτσέλη και Χρήστος Σιμορέλης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρώην Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιοος, έχοντας στο πλευρό του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομο.

Ομως εκεί ήταν και δεκάδες πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν έντονα κατά της κυβέρνησης. Την ώρα των εγκαινίων …πρώην ΣΥΡΙΖΑίοι των Τρικάλων (όπως καταγράφει το trikalanews.gr) τα … «έψαλαν»  στην κυβέρνηση για την πολιτική των μνημονίων που συνεχίζει και έθεσαν σε …επιφυλακή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβουν. Μάλιστα, κυριάρχησε και το σύνθημα «Πουλήσατε τα τρένα, πουλήσατε λιμάνια, πουλήστε και την μάνα σας και φύγετε...».


Πηγή: trikalanews


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply