Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΒΟΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες

Σαν να ξεχαστήκαμε και αυτό εξαιτίας του ότι μέχρι τώρα θέλαμε να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Αυτό φαίνεται πως έγινε αιτία κάποιοι και κάποιες να το θεωρούν ως αδυναμία στο να μη αναφερόμαστε στα κακώς κείμενα και στα κακώς γραφόμενα και λεγόμενα από διάφορους που παριστάνουν τους φωστήρες.

Η ανοχή τέλος. Σε κανέναν πλέον δεν θα επιτρέψω, τόσον εγώ όσο η συντακτική ομάδα και το τεχνικό τιμ της kilkiswebtv,  να γράφει αερολογίες για το συγκεκριμένο μπλοκ και πολύ δε περισσότερο για το πρόσωπό μου.

Τίποτε αναπάντητο και τίποτε κρυφό από τους θεατές και αναγνώστες μας από τα τεκταινόμενα  στους Δήμους Κιλκίς & Παιονίας.

Εμάς μας ενδιαφέρει  μόνο το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. Οτιδήποτε είναι αυτό που θίγει τους πολίτες ή είναι αναγκαίο για να το μάθουν, καλύτερα για τους υπεύθυνους να μη πέσει στην αντίληψή μας.
Φυσικά δεν θα πάψουμε να σχολιάζουμε και να σατιρίζουμε γεγονότα από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, που  αφορούν αμέσως ή εμμέσως, όλους τους συμπατριώτες μας.
Θ. Κυριακίδης.

ΣΧΟΛΙΑ

@@ Κοντεύει ο χρόνος όπου θα γίνουν αλλαγές προσώπων στον Δήμο Κιλκίς. Οι μόνοι που δεν πρόκειται να το κουνήσουν από την θέση τους θα είναι ο Δημήτρης Τσαντάκης και ο Χριστοφ. Πιπερίδης! Γιατί άραγε;

@@ 496 000 και κάτι ψιλά δίνει ο Δήμος Κιλκίς για τις παιδικές Χαρές. Από τις 11 Ιανουαρίου του 2016 έχει στα χέρια του γραπτή πρόταση για την εγκατάσταση οργάνων στις παιδικές χαρές και για παιδιά με ειδικές ικανότητες. Ο πονόψυχος Δήμαρχος δεν νοιάζεται για αυτές τις ψυχές;

@@ Όλοι έχουμε διαβάσει για τον Μυθικό Ήρωα τον Ηρακλή με τους δώδεκα
άθλους. Εάν ζούσε σήμερα δεν ξέρουμε εάν θα έκοβα όλα τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας. Πάντως σήμερα δεν υπάρχει άνθρωπος με την ψυχή του Ηρακλή μια και με τα καλοπιάσματα δεν σηκώνει το σπαθί του να κόψει έστω ένα κεφάλι μυρμηγκιού! Ως πότε όμως! Ήδη, από ότι μαθαίνω, ακονίζει την χατζάρα του με στόχο ένα (προς το παρόν) κεφάλι.

@@ Μάλλον καθυστερεί στο «κόψιμο κεφαλιών» γιατί σκέφτεται πως θα πρέπει ο ίδιος να επιβλέπει την καθαριότητα από τα τομάρια τους!

@@  Αλήθεια, εάν ένα μαχαίρι ενός μηχανήματος κάνει 154,00 ευρώ, πόσο Φ.Π.Α.
πρέπει να βάλεις για να κόψεις τιμολόγιο 1 500,00 ευρώ;  Ο ευρών κερδίζει μόνιμη θέση οικονομολόγου  στο Δήμο Κιλκίς.



@@ Δύσκολα τα πράγματα στην «ΔΟΞΑ» Χέρσου. Ούτε οι Μ.Κ.Ο δεν μπορούν να την σώσουν!!! Θα μου πείτε τι σχέση έχουν οι Μ.Κ.Ο. και οι ………..Γερμανοί; Ρωτήστε εκεί στο Χέρσο τους «ΜΠΟΣ» και θα καταλάβετε!

@@ Μην είστε περίεργοι να μάθετε. Εδώ που τα λέμε δεν χρειάζονται και πολλά λεφτά. Τις τσέπες τους αν τινάξουν οι εκεί διοικούντες το χωριό και το hot spot , επαναλλαμβάνω, τις τσέπες τους να τινάξουν, θα πέσουν 7 500,00 ευρώ. Εξ’ άλλου τιν είναι 7 500 ευρώ.  Δέκα πέντε πεντακοσάρικα που χωράνε και σε ένα «τρυπάκι».

@@ Και εκεί που δεν ακούγονταν κανένας να μιλάει για την λίμνη Δοϊράνης, μετά
το δημοσίευμα της  kilkiswebtv πολλοί θυμήθηκαν πως κάποτε είχαν ασχοληθεί με την λίμνη!. Και από το πολύ ενδιαφέρον που έδειξαν, γέμισε με νερό του μουσείο της Λίμνης, η λίμνη γέμισε με ζωντανά και νεκρά φίδια, μπουκάλια, πάμπερς, βότσαλα και άλλα σκουπίδια. Σταματήστε πλέον να ενδιαφέρεστε, όσοι λέτε ότι ενδιαφέρεστε, αφού με το μεγάλο ενδιαφέρον σας γέμισε η Λίμνη με σκουπίδια σαν κι εσάς. (Προς το παρόν αυτά μόνον για την λίμνη).

@@ Όλα τα είχε η Μαριωρή τα χασισόδεντρα τους έλλειπαν. Που πας ρε
μικροκαλλιεργητή; Δεν έλλαβες υπόψη σου τα γατόνια της δίωξης ναρκωτικών του Κιλκίς; Περιμένετε λίγο να γίνει πρωθυπουργός ο Γιωργάκης που όχι μόνο θα επιτρέψει την καλλιέργεια τους αλλά και θα τα πριμοδοτήσει.

@@Παιδικοί σταθμοί. Άλλο μπάχαλλο και εδώ. Όποιος έχει ένα μαγαζί, μία μικρή επιχείρηση μπορεί να δίνει βεβαίωση την γυναίκα του ότι εργάζεται. Καμμία
αντίρρηση. Μόνο που μπορεί να φεύγει και να έρχεται όποτε θέλει και δεν είναι το ίδιο όταν μία μητέρα εργάζεται σε ξένον εργοδότη που δεν μπορεί να ξεφύγει από το ωράριό της. Αφού ικανοποιηθούν οι εργαζόμενες που έχουν ασφαλιστικές εισφορές, μετά ας πάρουν και τις εργαζόμενες μητέρες που μένουν ακόμη και στα σπίτια τους.  Όχι όποιον γουστάρουμε ή κρίνουμε ότι εργάζεται χωρίς αποδεικτικά στοιχεία.

@@ Το αλαλούμ με τους αγρότες καρπουζοπαραγωγούς δεν έχει τελειωμό.
Κάποιοι μπορούν να παρκάρουν όπου θέλουν εντός πόλεως και να πουλάν την πραμάτεια τους και καλά κάνουν. Κάποιοι που έχουν δικαίωμα μόνο σε παζάρια να πουλούν καρπούζια δεν τους ενοχλεί κανένας και μάλιστα καταγγέλλουν τους παραγωγούς!!!!!  Άλλον τον είπαν να  φέρει ενοικιαστήριο  του χώρου που καταλαμβάνει, για να είναι νόμιμος και αφού περάσουν σαράντα οκτώ ώρες πάνε και του λένε ότι τώρα δεν ισχύει το ενοικιαστήριο. Κύριοι ή εφαρμόζεται τον νόμο για όλους τους παραγωγούς και διώχνετε από τους δρόμους τους μη παραγωγούς αλλά εμπόρους μικροπωλητές ή  παραιτηθείτε!


Ο ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply