Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΔΙΗΜΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Εργαστήριο με τίτλο «Tourism Strategies and Perspectives in a Black Sea Region» (Τουριστικές Στρατηγικές και Προοπτικές σε μια Περιφέρεια της Μαύρης Θάλασσας) θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016 και μεθαύριο Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016 στη Θεσσαλονίκη, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Astoria» στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Σαλαμίνος, με ώρα έναρξης 9.00’ το πρωί και διοργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Τουριστικά Μονοπάτια στην Περιοχή της Μαύρης Θάλασσας – Tourism Paths in the Black Sea Region», που έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Λεκάνη της Μαύρης Θάλασσας 2007 – 2013».
Κύριος στόχος του έργου «Τουριστικά Μονοπάτια στην Περιοχή της Μαύρης Θάλασσας - Tourism Paths in the Black Sea Region» είναι να διευκολύνει την ανταλλαγή ορθών πρακτικών στον τομέα του τουρισμού μεταξύ των συμμετεχουσών χωρών καθώς και να ενισχύσει την τουριστική επιχειρηματικότητα των ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται στην επιλέξιμη περιοχή της Μαύρης Θάλασσας.
Μέσω το έργου σκοπός είναι να δημιουργηθούν δίαυλοι επικοινωνίας σε διαπεριφερειακό ευρωπαϊκό επίπεδο μεταξύ φορέων λήψης αποφάσεων (Περιφέρειες / Δήμοι) και επιχειρήσεων τουρισμού. Στο πλαίσιο των δράσεων του έργου, διοργανώνεται και το συγκεκριμένο εργαστήριο με τη συμμετοχή των εταίρων του έργου, όπου θα παρουσιαστεί η τρέχουσα κατάσταση στον τουριστικό τομέα σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες, τα προβλήματα, τα όποια αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις και φορείς και οι προοπτικές του κλάδου.

Συμμετέχουσες χώρες, εκτός της Ελλάδας, είναι οι Ουκρανία, Γεωργία, Αρμενία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Τουρκία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply