Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΔΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ. ΣΕ ΛΙΓΟ "ΝΤΟΥ" ΣΕ ΚΗΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Την οξύτατη αντίδραση κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη σημερινή έφοδο αντιεξουσιαστών στον μητροπολιτικό ναό της Θεσσαλονίκης την ώρα που διεξαγόταν η Θεία Λειτουργία της Κυριακής.
«Σήμερα αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση δεν ελέγχει τίποτα. Και πάντως δεν ελέγχει τον κομματικό της φορέα, τον ΣΥΡΙΖΑ που παίζει επικίνδυνα παιχνίδια ανοχής στην ανομία σε βάρος της προστασίας των πολιτών. Των πολιτών που απαιτούν: ‘Φτάνει πια'», δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην εισβολή αντιεξουσιαστών στον ιερό ναό του Γρηγορίου Παλαμά στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας.
«Επιτέλους ας μπει ένα τέλος. Η παρατεταμένη ανοχή της κυβέρνησης και η ιδεολογική - κομματική κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ στις συμπεριφορές ανομίας των αυτοαποκαλούμενων αντιεξουσιαστών οδηγεί πλέον στην αποθράσυνσή τους», τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ.
Πρόσθεσε ότι μετά τις καταλήψεις και τους βανδαλισμούς δημόσιων και ιδιωτικών χώρων και κτιρίων, σήμερα ζήσαμε μια νέα αθλιότητα, τη βεβήλωση του Ιερού Ναού και τη βάναυση προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων.
«Και όλα αυτά ενώ ο αρμόδιος υπουργός ‘προστασίας του πολίτη' πριν λίγες μέρες δήλωνε ότι ‘πρόκειται για ελεγχόμενες καταστάσεις'!..», σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος.
« Μια Μητρόπολη δεν είναι το μέρος για να εισβάλουν άτομα τα οποία επιθυμούν να διαμαρτυρηθούν για κάτι. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν να προσβάλλει τις εκκλησίες και την θρησκεία μας. Οι αρχές καλώς έπραξαν και απομάκρυναν τους εισβολείς», δήλωσε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Καλλιάνος.
 «Το μηδενιστικό παρακράτος που εξέθρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στον κόρφο του, όχι μόνον δαγκώνει τον ίδιο με καταλήψεις γραφείων του αλλά πλέον έφτασε σε επίπεδα ιεροσυλίας τούρκου ή ναζί εισβολέα.

Όσο η κυβέρνηση χάσκει θαυμάζοντας τα κολλητάρια της, να περιμένουμε και «ντου» σε κηδείες και μνημόσυνα», επισήμανε σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης.


ΠΗΓΗ:makthes.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply