Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΠΟ ΤΟ POKEMON GO ΣΤΟ POKE-PORN
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Μπορεί το pokemon go να αλλάξει τα δεδομένα και στη βιομηχανία πορνό; Γνωστή ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου έχει την απάντηση
Το pokemon go, η νέα μανία που έχει καταβάλλει τους gamers απανταχού της γης, είναι βέβαιο πως ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα στο τρόπο που μέχρι τώρα αντιλαμβανόμασταν τα video games. Το pokemon go έχει καταφέρει να βάλει τους χρήστες να αναζητήσουν pokemon στον έξω κόσμο σε ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που όμοιο του δεν υπάρχει.
Βέβαια, αυτός ο εθισμός δεν είναι απαραίτητα καλός, καθώς φαίνεται πως πολύ χρήστες δεν εγκαταλείπουν τα pokemon ούτε και στις άκρως προσωπικές του στιγμές! Όπως δημοσιεύει γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου, οι χρήστες αναζητούν όλο και περισσότερο ερωτικές σκηνές με "γυμνά"  pokemon και με χαρακτήρες του δημοφιλούς καρτούν σε ακατάλληλες για ανηλίκους στιγμές.



Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται η αύξηση στην αναζήτηση του poke-porn καταγράφεται σε ποσοστό 136%, από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού, ενώ μόνο για τους άντρες ηλικίας 18 ως 24 ετών το ποσοστό αυξήθηκε κατά 336%. Πρώτοι σ' αυτή τη νέα τάση, που είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στη βιομηχανία πορνό, είναι οι χρήστες από τη Λατινική Αμερική και κυρίως τη Βολιβία, το Περού και τη Χιλή.




ΠΗΓΗ:http://news247.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply