Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » “ΣΕ ΘΕΣΗ ΒΟΛΗΣ” (The Gunman)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Μια συναρπαστική ταινία δράσης με τους βραβευμένους με Όσκαρ:
Σον Πεν & Χαβιέ Μπαρδέμ από το σκηνοθέτη του Taken (Η Αρπαγή)
Πιέρ Μορέλ θα προβληθεί Μόνο το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 με ώρα έναρξης προβολής 9:00 το βράδυ στον αγαπημένο σας δημοτικό θερινό κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” !
   
ΣΕ ΘΕΣΗ ΒΟΛΗΣ” (The Gunman)
Βασισμένη στο best seller του Ζαν-Πατρίκ Μανσέ
«Η Πρηνής Θέση του Σκοπευτή»

Μια περιπέτεια που τα έχει όλα. Εμφύλιο στο Κογκό λόγω οικονομικών συμφερόντων, ίντριγκα, έρωτα, απώλεια, διπλοπροσωπία, καταδιώξεις,
παρακολουθήσεις, μυστικές υπηρεσίες….
 
Ένας επαγγελματίας δολοφόνος εκτελεί με επιτυχία μια αποστολή του στο Κονγκό, σκοτώνοντας έναν υπουργό της κυβέρνησης. Για καιρό μένει στην αφάνεια, αλλά όταν οκτώ χρόνια αργότερα γίνεται ο ίδιος στόχος δολοφόνων, αποφασίζει να βρει αυτούς οι οποίοι σχεδιάζουν να τον βγάλουν από τη μέση. 

Ο διαπεραστικός ήχος της σφαίρας ακούγεται μέσα από την κάννη. Φύλακες ασφαλείας βγαίνουν οπλισμένοι από τα οχήματα τους. Σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, ένας άντρας αφήνει το όπλο του και φεύγει από το δωμάτιο. Σύντομα τα δελτία ειδήσεων κατακλύζονται με την είδηση της δολοφονίας του Υπουργού Ενέργειας- είναι η αρχή του εμφύλιου και της γενοκτονίας.
Ο Τζιμ Τεριέ βοηθάει τους κατοίκους ενός αφρικανικού χωριού να έχουν πόσιμο καθαρό νερό. Ενώ σκάβει ένα πηγάδι, τρεις οπλισμένοι άντρες τον αναζητούν στο χωριό - είναι εκεί για να τον σκοτώσουν. Ταξιδεύει πρώτα στο Λονδίνο για να συναντήσει τον παλιό του φίλο Στάνλεϋ, και μαζί να ανακαλύψουν ποιοι τον επικήρυξαν. Όλα καταλήγουν στο παρελθόν του. Πριν 8 χρόνια, ο Τεριέ και οι συνεργάτες του είχαν πληρωθεί για να εκτελέσουν τον Υπουργό Ενέργειας του Κονγκό…
Η σκηνοθεσία, το μοντάζ, η πλοκή του σεναρίου, οι ερμηνείες των τριών βασικών ηθοποιών σε συνεπαίρνουν και στο τέλος η τελική μάχη στην αρένα της ταυρομαχίας, όπου περιμένεις κάποιον να πεθαίνει μαζί με τη θανάτωση του ταύρου, σου θυμίζει τον «Άνθρωπο που γνώριζε πολλά» του Χίτσκοκ, όταν περίμενες τον πυροβολισμό στη συναυλία, να πέσει τη μοναδική στιγμή που θα ηχούσαν τα κύμβαλα. Τόσο καλά σκηνοθετημένο !
Ταινία δράσης με γρήγορους ρυθμούς, όπλα, κυνηγητό, ωραίες σκηνές και ένα δυνατό καστ με τρανταχτά ονόματα που έχει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για ένα διασκεδαστικό δίωρο.
ΣΕ ΘΕΣΗ ΒΟΛΗΣ” (The Gunman)
·        Σκηνοθεσία: Πιερ Μορέλ
·        Σενάριο: Ντον ΜακΦέρσον, Πιτ Τράβις
·        Πρωταγωνιστούν: Σον Πεν, Ιντρις Ελμπα, Ρέι Γουίνστοουν,                                 Μαρκ Ράιλανς, Χαβιέ Μπαρδέμ
·        Μουσική: Μάρκο Μπελτράμι
·        Παραγωγή: Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία
Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ της ταινίας στο youtube στη διεύθυνση: https://youtu.be/BdyIzUdcS44


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply