Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΜΑΤΟς ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΤΟ hotspot ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΛΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Σήμερα 2 Αυγούστου 2016, γύρω στις 1:00 το μεσημέρι αυτοκίνητο του ΕΚΑΒ με πλήρωμα έναν άνδρα και μία γυναίκα κλήθηκε να πάρει «περιστατικό» από το Κ.Υ. Πολυκάστρου. Μία μάνα και δύο παιδιά (λαθρομετανάστες) για να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κιλκίς. Την ώρα που ξεκίνησε για Κιλκίς δέχτηκε κλήση το πλήρωμα, να περάσει από το hotspot της Νέας Καβάλας να παραλάβει ένα τραυματία.
Μόλις ανέβηκε ο τραυματίας στο ασθενοφόρο μαζεύτηκαν γύρω από τον αυτοκίνητο περίπου τριάντα λαθρομετανάστες και απαιτούσαν με έντονο ύφος να πάρουν και άλλους τρεις φίλους του. Τους εξήγησαν ότι ήδη είναι έξη άνθρωποι στο ασθενοφόρο και δεν χωράει άλλους.
Τότε άρχισαν να σπρώχνουν και να χτυπούν τόσο τον οδηγό του ασθενοφόρο όσο και την συνοδό του ασθενοφόρου την οποίαν την έριξαν κάτω. Ένας εκ των λαθρομεταναστών πήρε το κλειδί του ασθενοφόρου το στράβωσε και το πέταξε ενώ οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να αναποδογυρίσουν το ασθενοφόρο!
Η συνοδός  μετά την πτώση της μπήκε μέσα στο ασθενοφόρο  και φώναζε απελπισμένα βοήθεια, μήπως και ακούσουν οι Αστυνομικοί και στρατιώτες που ήταν στην πύλη εισόδου του hotspot.
Ο οδηγός του ασθενοφόρου «μάζεψε» αρκετές ψιλές έως ότου πάει εκεί η Αστυνομία. Η συνοδός μετά από αυτό το σοκ, δύσκολα θα συνέλθει.

Δυστυχώς αυτούς τους ανθρώπους τους βοηθάμε, τους στηρίζουμε,  τους περιθάλπουμε, και τους ταίζουμε !

ΤΑ περιστατικά αυτά δεν είναι σπάνια, γι’ αυτό τα ασθενοφόρα εις το εξής θα περιμένουν στην είσοδο των hotspots προς αποφυγή κακοποίησης των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply