Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ZUMBA ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 Η ZUMBA είναι ένας συνδυασμός λάτιν ρυθμών και εύκολων χορευτικών κινήσεων που στόχο έχει η γυμναστική να γίνει διασκέδαση μέσα από τον χορό, για τον λόγο αυτό έχουν δημιουργηθεί τμήματα Zumba Kids για παιδιά ηλικίας 4-13 ετών.


Το ομαδικό μάθημα της Zumba είναι διαμορφωμένο ειδικά για τα παιδιά, ένα γεμάτο ενέργεια και γυμναστική πάρτι, με ειδικά χορογραφημένες κινήσεις, πολλά παιχνίδια που τονώνουν το μυαλό και όλα αυτά με τις τελευταίες τάσεις στη μουσική, όπως hip-hop, reggaeton, cumbia, merengue, salsa, samba και bachata.

Το αγαπημένο σε όλο τον κόσμο πρόγραμμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τα πρότυπα εκγύμνασης που επιβάλλονται για νεαρότερες ηλικίες.

Ο χορός, η γυμναστική και το παιχνίδι γίνονται ένα!

Τα οφέλη πολλαπλά:

· Ανάπτυξη συνεργασίας

· Αυτοεκτίμηση

· Πρόληψη παιδικής παχυσαρκίας

· Τόνωση του μεταβολισμού καθώς και βελτίωση του συντονισμού

· Ανάπτυξη της αυτοσυγκέντρωσης

Το γυμναστήριο Kinesis–Gym έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την υγεία και την ευεξία ακόμη και στις πιο μικρές ηλικίες έχει δημιουργήσει παιδικά τμήματα Zumba (Zumba junior & Zumba Kids) δίνοντας κίνητρο στα μικρά παιδιά να γυμναστούν διασκεδάζοντας !

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στις 17:00 ,σ’ ένα δίωρο πάρτι για να σηματοδοτήσουμε την δυναμική επιστροφή για μια σεζόν γεμάτη εκπλήξεις. Το μάθημα Zumba Kids θα γίνει στην Fitness Training Hall του γυμναστηρίου, καθώς οι γονείς θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις εγγραφές και να ενημερωθούν για τις προσφορές στην γραμματεία . Πετυχαίνουμε σωματική και πνευματική υγεία κάνοντας μαθήματα Zumba.

*Υπεύθυνη προγράμματος: H Διεθνώς αναγνωρισμένη ZUMBA Instructor Barbora Κοσμίδου.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply